Hintatakuu rakentajille

Turvaa sovitun hinnan pitävyyden kustannusten nousuissa

Etusivu / Ajankohtaista / Kampanjat / Hintatakuu

Hintatakuu turvaa kauppahinnan pitävyyden

Rakentamishankkeeseen ryhtyminen voi tällä hetkellä mietityttää, kun elämisen kustannukset ovat kohonneet. Epävarma taloustilanne aiheuttaa harmaita hiuksia, ovathan nousussa olleet niin korot, energian hinta kuin rakentamisen kustannuksetkin.

Me Jukkatalolla ymmärrämme tilanteen ja siksi haluamme tarjota jatkossa asiakkaillemme hintatakuun. Hintatakuu turvaa kauppahinnan pitävyyden rakennuskustannusten nousun varalta. Kauppahinta on kiinteä, eikä sitä myyjän toimesta muuteta, vaikka rakennuskustannukset nousisivat. Kauppahinta on voimassa 12kk kauppasopimuksen allekirjoituksesta. Kauppahinta voi kuitenkin muuttua osapuolten myöhemmin toimitussisältöön sopimien muutosten tai kaupanehtojen vaikutuksesta.

Hintatakuu on voimassa kaikissa uusissa talokaupoissa 13.2.2023 alkaen ja voimassa toistaiseksi.

Vinkkejä rakentamista pohtivalle

Uuden talon rakentajalla on myös parhaat keinot suojautua energianhinnan nousulta. Talon päälämmönlähteen ja lämmönjakelun valinnalla on asumisen vuosikustannuksissa suuri merkitys. Nykyään valittavana on energiatehokkaita ratkaisuja, kuten maalämpö tai poistoilmalämpöpumppu. Lisäksi voit valita päälämmönlähteen rinnalle esimerkiksi varaavan takan tai aurinkopaneelit.

Asuntolainaa voi suojata korkojen nousun varalta pankin myöntämällä korkokatolla. Tällöin korkojen nousu ei kasvata lainan lyhennyserää liian suureksi.

Jukkatalon kanssa rakentaminen on turvallista ja rakentamisvaiheen budjetointi helppoa. Olemme rakentaneet suomalaisia koteja yli puoli vuosisataa, ja meidät on valittu Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi 14 kertaa peräkkäin.

 

Luotetuin talopakettimerkki

Jukkatalo on valittu 14. kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi. Haluamme tehdä rakentamisesta helppoa ja sujuvaa, jotta Sinun ei tarvitse murehtia mistään ylimääräisestä. Pitkän kokemuksemme tuoma varmuus uusilla toimintatavoilla kirkastettuna tekee meistä parhaan kumppanin, kun matka unelmakotiisi alkaa. Haluamme olla luottamuksenne arvoisia nyt ja jatkossa.