Hintatakuu rakentajille

Turvaa kustannusten nousuissa ja laskuissa

Etusivu / Ajankohtaista / Kampanjat / Hintatakuu

Hintatakuu turvaa pitävän budjetin

Rakentamishankkeeseen ryhtyminen voi tällä hetkellä mietityttää, kun elämisen kustannukset ovat kohonneet. Epävarma taloustilanne aiheuttaa harmaita hiuksia, ovathan nousussa olleet niin korot, energian hinta kuin rakentamisen kustannuksetkin.

Me Jukkatalolla ymmärrämme tilanteen ja siksi haluamme tarjota jatkossa asiakkaillemme hintatakuun. Hintatakuu turvaa budjetin pitävyyden hintojen nousun varalta.

Rakentamisen kustannuksiin ovat vaikuttaneet vallitseva maailmantilanne, epävarmat markkinat sekä haasteet materiaalien saatavuudessa. Uudesta kodista unelmoivat saattavat puntaroida, että kannattaako nyt rakentaa – entä jos kustannukset kääntyvätkin kohta laskuun? Hintatakuumme myötä huolehdimme myös siitä, ettet joudu maksamaan liikaa, jos esimerkiksi materiaalien hinnat tippuvat.

Hintatakuu on voimassa kaikissa uusissa talokaupoissa 1.10.2022 alkaen ja voimassa toistaiseksi. Hinnat tarkistetaan rakennusluvan saamisen jälkeen, kun vahvistamme talopaketin toimitusajan.

Vinkkejä rakentamista pohtivalle

Uuden talon rakentajalla on myös parhaat keinot suojautua energianhinnan nousulta. Talon päälämmönlähteen ja lämmönjakelun valinnalla on asumisen vuosikustannuksissa suuri merkitys. Nykyään valittavana on energiatehokkaita ratkaisuja, kuten maalämpö tai poistoilmalämpöpumppu. Lisäksi voit valita päälämmönlähteen rinnalle esimerkiksi varaavan takan tai aurinkopaneelit.

Asuntolainaa voi suojata korkojen nousun varalta pankin myöntämällä korkokatolla. Tällöin korkojen nousu ei kasvata lainan lyhennyserää liian suureksi.

Jukkatalon kanssa rakentaminen on turvallista ja rakentamisvaiheen budjetointi helppoa. Olemme rakentaneet suomalaisia koteja yli puoli vuosisataa, ja meidät on valittu Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi 14 kertaa peräkkäin.

 

Luotetuin talopakettimerkki

Jukkatalo on valittu jo 14. kerran peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi. Haluamme tehdä rakentamisesta helppoa ja sujuvaa, jotta Sinun ei tarvitse murehtia mistään ylimääräisestä. Pitkän kokemuksemme tuoma varmuus uusilla toimintatavoilla kirkastettuna tekee meistä parhaan kumppanin, kun matka unelmakotiisi alkaa. Haluamme olla luottamuksenne arvoisia nyt ja jatkossa.