Rakenna talo itse -kampanja

Avoimuus, asiakaspalvelu ja laatu

Jukkatalon tapa rakentaa

Onnistunut taloprojekti koostuu hyvästä suunnittelusta, luotettavista kumppaneista sekä ajantasaisesta ammattitaidosta.

Etusivu / Ajankohtaista / Kampanjat / Huoletonta rakentamista

Mielenrauhaa ja luottamusta

Kodin rakentaminen on aina suuri ja henkilökohtainen projekti. Mutta sen aloittaminen voi mietityttää erityisen paljon epävarmoina yhteiskunnallisina aikoina ja yleisen hintatason noustessa. Me Jukkatalolla teemme kaikkemme, jotta tehtävä olisi sinulle mahdollisimman helppo ja stressitön. Autamme sinua koko rakennusprojektin ajan. Asiantuntijoidemme lisäksi mielenrauhaasi suojelee hintatakuu, joka toimii turvanasi, jos kustannukset nousevat.

 

moderni ja vaaleasävyinen valoisa olohuone

Onko nyt oikea aika rakentaa?

Asuntolainojen korot ovat nousseet reilusti huhtikuusta 2022 lähtien. Yksi keino suojautua korkojen nousulta ovat pankkien korkokatot, joiden avulla lainanlyhennykset pysyvät kurissa. Me Jukkatalolla annamme myös oman panoksemme mielenrauhaan: rakentamisvaiheen budjetointi on meillä helppoa ja rakentaminen turvallista myöntämämme hintatakuun ansiosta.

Rakenna energiatehokkaasti ja hyödy pitkään

Energiatehokkaan talon rakentaminen on ympäristöystävällinen valinta – ja erinomainen sijoitus. Alhaiset lämmityskustannukset tuottavat nimittäin huomattavaa säästöä koko rakennuksen elinkaaren ajan. Moderneja energiatehokkaita rakentamisratkaisuja ovat muun muassa poistoilmalämpöpumput, varaavat takat ja aurinkopaneelit.

Flatlay-asetelma sisustusmateriaaleja, kuten laattoja, maalisävyjä ja parkettia

Onnistumisen edellytykset

Oman kodin rakentamiseen liittyy paitsi haaveilua ja innokasta uuden suunnittelua, myös huolta ja riskien puntarointia. Tutustu hyvän suunnittelun vinkkeihimme ja nauti uudesta kodista jo rakentamisvaiheessa!

Miksi Jukkatalo?

Vuodesta

1968

lähtien

jo yli

32000

suomalaista kotia

Parhaimmillaan

550

Jukkataloa vuodessa

yli

200

ammattilaisen voimin

Haluan keskustella rakentamisesta asiantuntijan kanssa!