Kokemuksia Jukkatalosta

Oman talon rakentaminen tai talotoimittajan valinta voi herättää paljon kysymyksiä. Meidän työmme lähtökohtana on laadukas rakentaminen, yksilöllinen palvelu ja tyytyväiset asiakkaat. Keräämme asiakkailtamme palautetta läpi rakennusprojektin kehittyäksemme vieläkin paremmaksi. Positiiviset kokemukset ja palaute Jukkatalosta ovat kiitos hyvin tehdystä työstä. Tutustu alla asiakaspalautteisiin ja katso videot, joissa asiakkaamme kertovat heidän kokemuksia talonrakentamisesta.

Etusivu / Ajankohtaista / Kokemuksia
Muurikaisen perhe osti muuttovalmiina talopaketin Jukkatalolta

Muurikaisen perhe

Muurikaisten perhe vakuuttui Jukkatalosta useiden positiivisten suositusten kautta ja halusi oman näköisen kodin vaivattomasti ja helposti. Muuttovalmis koti tekee todeksi oman kodin haaveet jouhevasti. Katso videolta upean muuttovalmiin kodin tunnelmaa ja yksityiskohtia!

Katso video
Janina Fry iloisena uuden Jukkatalon ovella

Janina Fry

Tässä videossa pääsemme kurkistamaan Jukkatalon Janina Frylle rakentamaan viihtyisään ja kauniiseen kotiin ja kuulemaan millainen asiakaskokemus talonrakennus Jukkatalon kanssa oli Frylle. Janinan koti on toteutettu yhteistyössä NH Nordicin kanssa.

Katso video
Uusivirran perhe tyytyväisenä puuhailemassa uuden Jukkatalon keittiössä

Uusivirran perhe

Tervetuloa tutustumaan Jukkatalon Uusivirtojen perheelle rakentamaan tilavaan ja toimivaan uuteen kotiin. Kuulemme myös, millainen asiakaskokemus talonrakennus Jukkatalon kanssa on lapsiperheelle.

 

Katso video
Kauniisti sisustettu uusi, muuttovalmis omakotitalo, jonka Niemen perhe suunnitteli mieluisaksi ja Jukkatalo rakensi avaimet käteen -valmiiksi.

Niemen perhe

Satu Niemen nelihenkisen perheen koti on vastikään valmistunut Jukkatalo. Rakennusprojekti oli perheen kannalta hyvin helppo, sillä he rakennuttivat uuden kotinsa muuttovalmiina.

Katso video
Einemäen perhe kertoo kokemuksistaan Jukkatalosta

Einemäen perhe

Ville Einemäki asuu perheensä kanssa Jyväskylän Palokassa mustassa puutalossa. Talo on Jukkatalojen rakentama ja perheen itsensä sisustama. Lopputulos on heidän toiveidensa mukainen, moderni ja viihtyisä. Katso mitä Ville kertoo rakennusprojektista.

 

Katso video
Lehdon perhe hymyssä suin uuden Jukkatalon sohvalla

Lehdon perhe

”Uudessa kodissa on tilaa hengittää!” Lehdon perhe rakennutti muuttovalmiin kodin. Katso, miten projekti eteni suunnittelusta valmiiseen kotiin.

Katso video
Tyytyväiset Jukkatalon asiakkaat kotinsa ulkoportaalla

Vaskiseppä asiakaskokemus

Vihtiin Sepänpihan kotinäyttelyalueelle rakentui kesällä 2020 Villa Vaskiseppä. Katso videolta asukkaiden kokemuksia Jukkatalosta ja omakotitalon rakentamisesta.

Katso video
Perhe mukavissa tunnelmissa uuden kodin sohvalla

Kelloseppä asiakaskokemus

Sepänpihan kotinäyttelyalueelle valmistui asiakkaan toiveiden mukaan suunniteltu 88 m² omakotitalo, jonka Jukkatalo rakensi sisustusvalmiiksi. Katso videolta asiakkaan kokemuksia Jukkatalosta ja rakennusprojektista.

Katso video
Vuosi
Kuukausi

Meidän Jukkatalo toimitus onnistui erinomaisesti, projekti aikataulussa, talotoimittajan omavalvonta pelasi kiitos erinomaisen työpäällikön ja kaikki virheet korjattiin nopeasti. Voimme suositella.

Muuttovalmis-rakentaja, Kerava / 14.03.2023

Kaikki toimi hyvin, samoin urakitsijat hyvin työnsä osaavia ja tekivät siistiä jälkeä. Pikku muutokset luonasivat hyvin.

Muuttovalmis-rakentaja, Tuorila / 07.03.2023

Ammattitaitoista porukkaa. 👍

Muuttovalmis Hirsijukka -rakentaja, Vihtavuori / 06.03.2023

Toimitus tuli sovittuna päivänä, eikä mistään asioista tarvinnut vääntää. Ammattihenkilöitä tekemässä rakennusta hyvällä asenteella, siitä kiitos heille kaikille.

Muuttovalmis-rakentaja, Kajaani / 13.02.2023

Osaavat, mukavat ja asiakaslähtöiset suunnittelijat

Sisusta itse -rakentaja, Tampere / 06.02.2023

Jukkatalon kanssa rakennusprojekti oli ensikertalaiselle helppo kokemus. Mikäli rakentaisin uudestaan valitsisin mieluusti Jukkatalon sekä samat yhteyshenkilöt.

Muuttovalmis-rakentaja, Vantaa / 24.01.2023

Joustava ja osaava tiimi rakentajan ympärillä. Suosittelemme Jukka-taloa kaikille rakentajille. Ilo rakentaa taloa ammattilaisten kanssa.

Rakenna itse -talopaketti, Muurame / 19.12.2022

Hyvältä vaikuttaa. Hyvää palvelua ollaan saatu!

Muuttovalmis Hirsijukka -rakentaja, Turku / 19.12.2022

Rakennusalan moniosaajana valitsisin Jukkatalon tekemään jatkossakin kotini.

Sisusta itse -rakentaja, Helsinki / 05.12.2022

Jukkatalo on luottamuksen arvoinen. Jukkatalo on elämäsi koti.

Muuttovalmis-rakentaja, Paimio / 28.11.2022

Suosittelen erittäin lämpimästi! Jukkatalo vastasi parhaiten juuri meidän perheen tarpeisiin ja toiveisiin. Yhteydenpito toimi mutkattomasti.

Muuttovalmis-rakentaja, Taavetti / 14.11.2022

Kaikista ulkopuolisista haasteista huolimatta talo saatiin valmiiksi viikon sisällä alkuperäisestä luovutuspäivämäärästä. Huippusuoritus tällaisena aikana.

Muuttovalmis-rakentaja, Vantaa / 12.11.2022

Laadukasta työtä, ammattitaitoiset ystävälliset tekijät. Rakennuttaja voi halutessaan vaikuttaa paljon suunnitteluun.

Muuttovalmis-rakentaja, Nastola / 07.11.2022

Jukkatalon rakennuttamisessa tuli olo että elämämme suurinta investointia arvostetaan myös talotoimittajan suunnasta.

Muuttovalmis-rakentaja, Jokela / 07.11.2022

Myyjän lupaukset eivät olleet sanahelinää. Hyvä porukka täynnä ammattilaisia ja loistavalla asenteella.

Muuttovalmis -rakentaja, Sarfvik / 31.10.2022

Työn laatu hyvää.

Muuttovalmis-rakentaja, Järvenpää / 21.10.2022

Tähän asti homma toiminut ammattimaisen hyvin

Rakenna itse -talopaketti, Lapinlahti / 04.10.2022

Kun rakentaminen pääsi vauhtiin, on ollut ilo seurata laadukasta ja hyvää tekemistä työmaalla!

Sisusta itse -rakentaja, Lahti / 29.09.2022

Rakentamisen laatu oli erinomaista. Sovitusta pidettiin kiinni. Jukkatalon rakentajat ja työnjohto oli kaikki tosi mukavia tyyppejä.

Muuttovalmis-rakentaja, Vihti / 13.09.2022

Meille tuli sisusta itse konseptilla HirsiJukka. JukkaTalo pysyi aikataulussa, laatu oli hyvää ja työntekijät ammattitaitoisia ja hyvällä ammattiylpeydellä varustettuja. Voin suositella.

Sisusta itse -rakentaja, Hollola / 05.09.2022

Homma toimi todella hyvin. Pieniä mutkia on matkassa aina, mutta siinäkin reklamaationi otettiin hyvin vastaan.

Sisusta itse -rakentaja, Karkkila / 15.08.2022

Kaikki sujui mallikkaasti alusta loppuun asti. Kysymyksiin sai vastaukset nopeasti. Laatu vastasi odotuksiamme jukkataloilta.

Rakentaja, / 01.06.2022

Suuri Kiitos Henri Riitamolle Hyvästä ja asiantuntevasta avusta. Yksi syy Jukkatalon suosituksiin on Hänen toimintansa.

Rakentaja, / 01.02.2022

Suunnitteluvaihe meni hyvin ja joustavasti. Meidän muutoksiin ja toiveisiin vastattiin ja toteutettiin ammattitaitoisesti.

Sisusta itse -rakentaja, Paimio / 31.01.2022

Mukavaa palvelua ja asiallista. Ostovaihe kävi helposti ja nopeasti.

Rakentaja, / 01.01.2022

Sujuva prosessi.

Rakentaja, / 01.01.2022

Jukkatalon edustaja halusi löytää juuri meidän tarpeisiin ja budjettiin sopivan talon. Viestintä hänen puoleltaan oli nopeaa.

Rakentaja, / 01.01.2022

Jukka-talon myyjä oli osaava ja palvelualtis. Oli mukava asioida.

Rakentaja, / 01.01.2022

Jukkatalo myyjä jaksoi hyvin kertoa ja selittää tällaiselle ensikertalaiselle asiat ymmärrettävällä tavalla.

Rakentaja, / 01.01.2022

Jukkatalolta saatiin ammattitaitoista, kuuntelevaa ja nykyaikaista palvelua.

Rakentaja, / 01.01.2022

Lämmin kiitos Lahden Jukkatalon edustajalle.

Rakentaja, / 15.12.2021

Jukkatalon myyjä oli erittäin ammattitaitoinen, ja jos ei osannut johonkin kysymykseemme vastata, hän selvitti asian todella nopeasti.

Rakentaja, / 08.12.2021

Saimme erityisesti Jukkatalon myyjältä, arkkitehdiltä ja asiakasvastaavalta parempaa palvelua kuin olisimme osanneet odottaa. Arkkitehti ja myyjä halusivat vilpittömästi tehdä talostamme meille mahdollisimman hyvän, ja asiakasvastaava on ollut äärimmäisen luotettava ja selkeä viestinnässään, mikä on luonut luottamusta ja hyvää fiilistä.

Rakentaja, / 06.12.2021

Myyjä reagoi nopeasti muutospyyntöihin ja selvitteli asioita.

Rakentaja, / 09.11.2021

Matti Muhola palveli meitä erittäin asiantuntevasti ja teki myös suoraan erittäin hyvän tarjouksen, mikä jätti muut talotehtaat keskusteluissa takamatkalle. Palvelu oli nopeaa ja vaikutti siltä, että Matti pystyi itse laskemaan tarjouksen ja siihen liittyvät muutokset meille. Osalla muista talotehtaista tarjoukset ja kysymykset vaikuttivat kiertävän koko ajan tehtaan kautta, mutta JukkaTalon kansa keskustellessamme meillä oli olo, että keskustelemme henkilön kanssa, jolla on valtuuksia päättää asioista. JukkaTalo toteutti myös talomme arkkitehdin näkemyksen mukaisesti, kun muut talotehtaat ehdottivat erilaisia pakotettuja muutoksia suunnitelmaan. Kaiken kaikkiaan ostoprosessi oli erittäin sujuva ja positiivinen kokemus ja kaikesta huokui, että JukkaTalo halusi toteuttaa meidän projektimme heti alusta lähtien.

Rakentaja, / 06.11.2021

JukkaTalon myyntiprosessi oli sujuva ja myyjä Lari Kuikan kanssa kommunikointi sujui vaivattomasti ja viiveittä koko prosessin ajan.

Rakentaja, / 30.10.2021

Suunnittelu Jukkatalon kanssa oli sujuvaa, vaikkakin aikatauluista oltiin myöhässä kovan rakennusbuumin takia. Suunnitelmat tulivat myöhässä asiakkaalle, mutta niiden työstäminen meni jouhevasti suunnittelijoiden kanssa.

Rakentaja, / 26.10.2021

Ammattilaisia, osaavat asiansa

Rakentaja, / 25.10.2021

Erittäin ammattitaitoinen ja miellyttävä myyjä. Asiakkaan kaikki toiveet otettiin huomioon ja vastaukset kysymyksiin saatiin nopeasti. Suosittelen.

Rakentaja, / 23.10.2021

Jukkatalo oli paras jo heti alusta asti, kilpailutimme useamman talotarjoajan. Meidän myyjä Pia on aivan mielettömän hyvä tyyppi ja oli luontevaa suunnitella meille unelmien koti juuri hänen kanssaan. Pisteet siitä että aikataulut pitivät, hommat toimivat todella ammattimaisesti ja työnjälki oli koko ajan moitteetonta. Iso kiitos meidän projektissa mukana olleille! Oli varsin miellyttävä ensimmäinen raksa kokemus meidän perheelle ?

Rakentaja, / 11.10.2021

Huippu tiimi ja mahtava asiakaspalvelu?

Rakentaja, / 11.10.2021

Ammattimaista ja helppoa. Myyjä todella mukava ja pätevä. Myyjä ratkaisi kaupan.

Rakentaja, / 06.10.2021

Asiakaslähtöistä ja ripeää sekä asiakkaan tarpeet huomioivaa palvelua ennen lopullisen ostopäätöksen tekoa.

Rakentaja, / 05.10.2021

Yhteistyö Jukkatalon kanssa on sujunut loistavasti ihan jo myyntivaiheesta lähtien. Talomyyjä Leila Eloranta antoi hyviä vinkkejä jo suunnitteluvaiheessa, kun suunnittelimme tulevaa kotiamme yhdessä arkkitehtimme kanssa.

Rakentaja, / 04.10.2021

Yksi harvoista jotka uskalsi antaa kiinteän hinnan tänä syksynä.

Rakentaja, / 26.09.2021

Jukkatalon suunnitteluvaihe meni todella hyvin. Olemme saaneet ammattimaista, sujuvaa sekä todella ystävällistä palvelua. Kiitos!

Rakentaja, / 23.08.2021

Asiointi ja kommunikointi sujui ongelmitta. Palvelu oli loistavaa ja nopeaa. Toivottavasti sama linja pitää hankkeen loppuun saakka.

Rakentaja, / 17.08.2021

Kaikki sujui rakentamisvaiheessa hyvin ja toivomuksiimme vastattiin hyvin ja ripeästi.

Rakentaja, / 27.07.2021

Tuntuu, että toiveitamme ja tarpeitamme on kuunneltu. Suunnittelijat ovat myös osanneet ehdottaa parempia ratkaisuja kuin mitä olisimme itse osanneet tehdä!

Rakentaja, / 26.07.2021

Asiointi jukka-talojen kansa oli helppoa, ymmärrettävää ja sujuvaa. Hyvästä ja nopeasta palvelusta on ilo maksaa.

Rakentaja, / 19.07.2021

Myyntiprosessi oli selkeä ja avoin. Myyjä oli tavoitettavissa aina kun kysyttävää tuli, ja sitähän tuli. Koimme tuleemme kuulluksi kaikkien ajatustemme kanssa ja saimme ammattimaista ohjausta ja sparrausta talon sunnitteluun. Palvelu oli nopeaa ja laadukasta. Prosessista jäi hyvä fiilis ja pääsenmen jatkamaan projektia selkein asetelmin.

Rakentaja, / 13.07.2021

Kaikki suunnitteluun osallistuneet Jukkatalon henkilöt ovat olleet todella mukavia, ystävällisiä ja ennen kaikkea kärsivällisiä!

Rakentaja, / 01.06.2021

Meidän jukkatalo myyjämme oli koko prosessin ajan kiinnostunut tarpeistamme ja halusi selvästi meidän parastamme. Saimme aina apua meitä askarruttaviin asioihin ja hänen tavoitteenaan oli vastata meidän toiveisiimme. Emme voisi olla tyytyväisempiä. Kaupan teko oli läpinäkyvää, reilua ja meitä kunnioittavaa. Kiitos Seppo! Olit suuressa roolissa elämämme suurimmassa hankinnassa.

Rakentaja, / 01.06.2021

Asiointi oli jouhevaa ja tarvittaviin kysymyksiin saatiin vastaukset nopeasti. Myyjä osasi suositella ratkaisuja jos itseltä niitä vielä puuttui. Myös selkeät kuvat ja 5D malli myynti aiheessa ehdoton plussa.

Rakentaja, / 01.06.2021

Kaikki oli sujuvaa ja rehellistä.

Rakentaja, / 01.06.2021

On hienoa seurata kun ammattilaiset hoitavat työnsä niin kuin pitääkin. Aikataulu pitää ja työnjälki on hyvää

Rakentaja, / 01.05.2021

Asiantuntevaa palvelua ja asiakkaalle jäi turvallinen tunne jonka jälkeen oli helppo tehdä ostopäätös.

Rakentaja, / 01.05.2021

Jukkatalo on asiantunteva ja turvallinen talotoimittaja jonka myyntiedustaja on mukana ohjaamassa hyvään turvalliseen päätökseen.

Rakentaja, / 01.05.2021

Oikein mallikkaasti maaliin koko projekti.

Rakentaja, / 01.04.2021

Asiointi Jukkatalon myyjän kanssa oli jouhevaa ja asiantuntevaa. Jukkatalolla kohtasi hyvin hintalaatu-suhde ja toimitussisältö käytiin selvästi asiakkaan kanssa läpi. Hinnoittelu on läpinäkyvää ja selvästi saa tietoa hyvityksistä/lisäkustannuksista.

Rakentaja, / 01.04.2021

Jukkatalon edustaja Tampereella Petteri Uusi-Erkkilä otti asiakkaan toiveet huomioon hyvin asiakaslähtöisesti ja ammattitaitoisesti. Pian ensi tapaamisen jälkeen saimme piirroskuvat toiveidemme talosta. Saimme kysymyksiimme selkeät vastaukset.

Rakentaja, / 01.04.2021

Suuret kiitokset Matti Muholalle. Hän erottui selkeästi parhaaksi myyjäksi kilpailutuksessa mukana olleiden talotehtaiden joukosta.

Rakentaja, / 01.04.2021

Asiointi oli helppoa ja luokikasta. Asiansa osaava ja ammattitaitoinen myyjä loi luottamuksen tunteen heti alkuun.

Rakentaja, / 01.04.2021

Talomyyjämme oli erittäin ammattitaitoinen ja avulias. Saimme häneltä hyvää ja ihmisläheistä palvelua.

Rakentaja, / 01.04.2021

Projektin onnistumista kuvaa parhaiten se, että emme tehneet yhtään reklamaatiota. Lisäksi muuttovalmis toimituksen luovutus oli kuukauden etuajassa.

Rakentaja, / 01.03.2021

Kaikki sujui alusta loppuun hienosti. kustannukset olivat sopimuksen mukaiset ja aikataulussa pysyttiin. Hyvää työtä!!

Rakentaja, / 01.03.2021

Kaikki oli muokattavissa meidän tarpeisiin, luotettavat ja ammattitaitoiset tekijät, ei merkittäviä ”yllätys kuluja”, järkevät hyvitykset, hyvä laatu ja onnistunut projekti kaikin puolin.

Rakentaja, / 01.03.2021

Leila Eloranta on aivan loistomyyjä! Hän kuuntelee asiakasta eikä hoputa päätöksenteossa. Hän myös loihti meille erittäin mieluisan pohjaratkaisun toiveidemme pohjalta. Lupakuvakorjaukset hoituivat supernopeasti, joka nopeutti rakennusluvan saantia.

Rakentaja, / 01.03.2021

Meidän talovalintaan vaikutti suuresti paikallinen Jukkatalo myyjä Niko Kaulio. Hänen palvelualttiudesta ja asiantuntemus ratkaisi ostopäätöksen Jukkataloon.

Rakentaja, / 01.03.2021

Ammattitaitoinen ja selkeä helposti lähestyttävä myyjä. Herätti luottamuksen Jukkataloa kohtaan. Neuvotteluissa sovitut määräajat piti, saimme joustavasti tarvitsemamme muutokset niin pohjaratkaisuun kuin toimitussisältöön.

Rakentaja, / 01.03.2021

Meidän talovalintaan vaikutti suuresti paikallinen Jukkatalo myyjä Niko Kaulio. Hänen palvelualttiudesta ja asiantuntemus ratkaisi ostopäätöksen Jukkataloon.

Rakentaja, / 01.02.2021

Asiointi sujui mutkattomasti. Jussi Hovi osoittautui ystävälliseksi ja asiansa osaavaksi. Reagoi nopeasti sähköposteihin. Tässä vaiheessa kun on vasta nimet paperissa olemme tyytyväisiä ?

Rakentaja, / 01.02.2021

Jukkatalo hoiti asiakaspalvelun asiakasta kuunnellen ja reklamaatioihin suhtauduttiin asiaan kuuluvalla vakavuudella. Yrityksen arvomaailmassa heijastuu lämpö.

Rakentaja, / 02.01.2021

Taloprojektimme eteni suunnitelman mukaisesti ja olemme tyytyväisiä Jukkataloon.

Rakentaja, / 02.01.2021

Loistavaa palvelua kokonaisuudessaan.

Rakentaja, / 02.01.2021

Jukkatalon edustaja (Leila Eloranta) oli maailman kärsivällisin ja mukavin meidän veivaamisen kanssa. Asioiminen oli välitöntä ja helppoa, ja saimme selvyyden kaikkiin kysymyksiin. Kaikin puolin hyvä kokemus ja vertailukohtia on, sillä olemme neuvotelleet toistakymmentä talotoimittajaa läpi, ja Jukkatalo oli helppo valinta ihan myyjän ansiosta. Meille ei missään vaiheessa tyrkytetty mitään, ei painostettu, ei hoputettu. Kiitos!

Rakentaja, / 01.01.2021

Asiantunteva, joustava ja ystävällinen asiakaspalvelu, rakenteiden tarkka suunnittelu ja toteutus, prosessin etenemisen selkeys ja lopputuloksen korkea laatu. Nämä ja monet muut tekijät tekivät Jukkatalon valinnasta helppoa.

Rakentaja, / 01.01.2021

Ei palautteita valittuna ajankohtana