Jukkatalo Asuntomessuilla

Jukkatalo on innolla mukana Loviisan asuntomessuilla 7. heinäkuuta – 6. elokuuta 2023. Tutustu messukohteeseemme Jukkatalon Linnatuuleen jo etukäteen ja poimi tärpit messupäivään!

Etusivu / Ajankohtaista / Tapahtumat / Asuntomessut

Asuntomessut 2023

Jukkatalon Linnatuuli hurmaa Loviisan asuntomessuilla kesällä 2023. Messualueelle rakentuva upea kaksikerroksinen Linnatuuli on kolmihenkisen perheen mukautuva koti.

Asuntomessut Loviisassa 2023
Knaapi asuntomessutalo

Asuntomessut 2022

Kesän 2022 Asuntomessuja vietettin Naantalissa, Lounatuulen kallioisessa metsämaisemassa. Messutalomme Knaapi, kohde 5, on upea yksikerroksinen hirsitalo, jossa yhdistyvät mukavuus ja arjen luksus. Knaapi on moderni, mutta maanläheinen, ja sisustuksessa näkyy runsaasti luonnonmateriaaleja.

Asuntomessut Naantalissa 2022

Lohjan Asuntomessut 2021

Lohjan 2021 asuntomessukohteessa, Jukkatalon Jalavassa, vallitsee aktiivisen arjen ja seesteisen lepopaikan balanssi. Rakkaus luontoon huokuu niin kodin puurungon väristä, sisustusvalinnoista kuin sijainnista upealla rantatontilla. Jalava on myöhemmin toiminut inspiraationa kokonaiselle talomallistolle.

Asuntomessut Lohjalla 2021

Tuusulan Asuntomessut 2020

Tuusulan 2020 asuntomessujen kohteemme Tuulia on täydellinen talo kotoiluun: viihtyisässä talossa on kaksi kerrosta ja neljä makuuhuonetta. 153 neliön pohja on fiksu ja toimiva. Tuulia mukautuu monen kokoisen perheen kodiksi.

Asuntomessut Tuusulassa 2020

Asuntomessut – Pientalorakentajan paratiisi

Asuntomessut on vuosittainen tapahtuma, jossa pientalorakentamisesta ja sisustuksesta kiinnostuneet kohtaavat. Tapahtuma esittelee pientalorakentamisen trendejä ja uutuustuotteita. Asuntomessualueelle rakentavat panostavat piha- ja sisustussuunnitteluun, jotta vierailijoille on varmasti innostavaa nähtävää.

Asuntomessut on todella suuri yleisötapahtuma. Kävijämäärä on tyypillisesti yli 100 000 henkilöä. Asuntomessut kestävät noin kuukauden ajan parhaaseen suomalaiseen kesäloma-aikaan. Asuntomessut onkin monessa perheessä suosittu kesälomareissun etappi.

Asuntomessuille kannattaa varustautua hyvillä kävelykengillä ja kelin mukaisella vaatetuksella. Kannattaa myös tutkia jo etukäteen, missä kohteissa haluaa ehdottomasti vierailla ja minkälaisiin yksityiskohtiin kiinnittää huomiota. Puhelimen akku kannattaa olla hyvässä latingissa, jotta on mahdollisuus ottaa valokuvia kaikesta mielenkiintoisesta. Yli puolet edellisvuoden Asuntomessujen kävijöistä kertoi viettäneensä messuilla yli viisi tuntia, eli ajan kanssa kannattaa tulla messuilemaan.

Asuntomessukohteissa voi tavata talon rakennuttajan edustajia ja jutella omista rakentamissuunnitelmista. Jukkatalo kohteessa on päivittäin paikalla jopa viisi henkilöä, jotta voimme esitellä taloa vierailijoille ja vastata kysymyksiin.

Tervetuloa Asuntomessuille!

Lisätietoa Asuntomessujen omalta sivustolta.