Jukkatalon Linnatuuli hurmaa Loviisassa

Jukkatalon upea kaksikerroksinen Linnatuuli on kolmihenkisen perheen koti, joka elää asukkaidensa mukana ja tarjoaa rauhaa arjen keskellä.

Jukkatalon Linnatuulen olohuone Asuntomessuilla 2023 Loviisassa
Etusivu / Ajankohtaista / Tapahtumat / Asuntomessut / Asuntomessut Loviisassa 2023 – Jukkatalon Linnatuuli

Koettavaa Jukkatalon Linnatuulessa

 1. Erillinen saunarakennus, jossa on erityisen tumman sävyinen sisustus ja rauhallinen tunnelma
 2. Suojaisa piha talon ja saunarakennuksen muodostaman L-kirjaimen sisällä
 3. Päämakuuhuoneen yhteydessä olevat perheen luksustilat, joissa mm. mahdollisuus katsella merelle vaahtokylvystä

Kaikki Jukkatalon Linnatuuli-projektissa mukana olleet ovat nimenneet saunatuvan omaksi suosikkiasiakseen kohteessa. Mahdollisuus vetäytyä arjen keskeltä lähes kesämökkimäiseen saunatuvan rauhaan puhuttelee suomalaista mielenlaatua.

Linnatuuli sijoittuu tiiviisti rakennetulla messualueella kahden tien väliin. Tämä monelle pientalorakentajalle tuttu asetelma on huomioitu pihasuunnittelussa ja rakennusten sijoittelussa tontille. Tontin muokkaus, istutukset ja aidat on suunniteltu ja toteutettu niin, että pihasta saadaan yksityinen ja viihtyisä paikka oleskelulle ja erilaisille aktiviteeteille. Merinäköala on säilytetty ja otettu esiin mm. kasvivalinnoilla ja ikkunoiden sijoittelulla. Esimerkiksi kakkoskerroksen suuri parveke avautuu merenrannan suuntaan.

Talon sisustuksessa on käytetty maanläheisiä värisävyjä jotka toimivat saumattomasti yhteen. Värien harmoniasta kohde on myös saanut jo ennakkotunnelmissa kehuja. Lisäksi kohteen pohjaratkaisu on kerrassaan mainio. Linnatuulessa kannattaa kiinnittää huomiota myös näyttävään lasikaiteiseen portaikkoon, joka on valaistu erityisen kauniisti. Entä miltä näyttää valkoinen takka valkoisessa olohuoneessa? Tule itse toteamaan, miltä nämä ratkaisut sinusta vaikuttavat!

Jukkatalon Linnatuuli

Linnatuuli on suunniteltu kolmehenkiselle perheelle, jossa on vanhempien lisäksi leikki-ikäinen lapsi. Tilaa kuitenkin riittää mahdollisesti kasvavalle perheelle, sillä kodista löytyy neljä huonetta. Yläkerrassa on vanhempien makuuhuone, josta on kulku suureen vaatehuoneeseen ja kodinhoitohuoneen kautta erilliseen kylpyhuoneeseen, wc-tilaan sekä parvekkeelle. Yläkerran aula johdattaa myös perheen lapsen makuuhuoneeseen. Yläkerran kolmas huone on sisustettu lapsen leikkitilaksi.

Alakerran huone toimii vanhempien etätyötilana. Alhaalla sijaitsevat myös kodin viihtyisät yhteiset tilat. Keittiö rajautuu valoisasta olohuoneesta korkealla seinäkkeellä. Olohuoneessa on upea liukulasiseinä, josta on kulku takapihan terassille ja kauniille piha-alueelle. Pääsisäänkäynnin yhteydessä on eteisen rinnalla arkieteinen sekä wc. Pääovea vastapäätä on kulku terassin kautta saunatupaan.

 

Valoisat tilat ja kaunis maanläheinen sisustus

Koko talossa on laadukas Timberwisen tammiparketti. Keittiö on toimiva ja kaunis kokonaisuus tummanruskeilla kiintokalusteilla, vaaleilla kivitasoilla sekä integroiduilla kodinkoneilla. Muualla talossa kiintokalusteet ovat vaalean usvan sävyiset. Näyttävissä portaissa on tyylikkäät lasikaiteet sekä pehmeä porrasvalo. Makuuhuoneissa on käytetty maanläheisiä sävyjä – vihreää, harmonista harmaata ja punertavan ruskeaa. Yläkerran wc-seinässä myös vihreä tehostelaatta.

Erillisessä saunatuvassa on oleskelutilan lisäksi wc, kylpyhuone, sauna ja keittiönurkkaus. Tuvassa on tummanpuhuva sävymaailma. Keittiönurkkaus on musta ja koko saunarakennuksessa on tumma 60×60 lattialaatta. Saunassa on ylelliset vastakkain istuttavat lauteet ja materiaalina on käytetty lämpökäsiteltyä haapaa. Saunatuvalta pääsee vilvoittelemaan terassille ja pulahtaa ulkoporealtaaseen rentoutumaan. Saunatuvan ikkunasta avautuvat näkymät pihan poikki kauniille ja merelliselle Loviisanlahdelle.

Piha-alue on suojainen ja terassit sekä kivetykset ympäröivät rakennuksia usealta sivulta. Etupihalla on autokatos sekä varastotilaa. Talon kerrosala on 223,5 m2 ja huoneistoala 182,5 m2. Linnatuulen tummanpuhuva messutalo on kokonaisuutena näyttävä. Modernissa julkisivussa on musta katto ja mustat kapeat ikkunanpielet.

Jukkatalo Linnatuuli Asuntomessut 2023 julkisivuleikkaus sisäpihan puolelta

Jukkatalon Linnatuuli – Kohteen perustiedot

 • Kohdenumero: 23
 • Kerrosala: 223,5 m2
 • Huoneistoala: 182,5 m2
 • Kerrosluku: 2
 • Runkomateriaali: puu
 • Toimituslaajuus: muuttovalmis
 • Talotyyppi: omakotitalo
 • Asukasmäärä: 2 – 4
Asuntomessut 2023 Jukkatalon kohde Linnatuuli

Jukkatalon Linnatuuli nyt myynnissä

Kohteen tiedot Etuovessa

Kohdetta myy Markku Laitila. Sovi Markun kanssa yksityisnäyttö työmaalle!

Tätä upeaa messukohdetta et halua jättää välistä. Nähdään Loviisassa!

Medialle

Jukkatalon Linnatuuleen liittyvä aineisto ja yhteystiedot medialle

Medialle