Jukkatalon Linnatuuli hurmaa Loviisassa

Messualue on Loviisanlahden itäiselle rannalle rakentuva uusi, merellinen Kuningattarenrannan asuinalue, joka on sijainniltaan poikkeuksellisen edustava. Kuningattarenranta tarjoaa mahdollisuuden omarantaiseen ja korkealaatuiseen asumiseen keskustan tuntumassa, alle kilometrin kävelymatkan päässä palveluista. Jukkatalon upea kaksikerroksinen Linnatuuli on kolmihenkisen perheen mukautuva koti.

Jukkatalon asuntomessukohde 2023 Linnatuuli, kaksikerroksinen moderni omakotitalo
Etusivu / Ajankohtaista / Tapahtumat / Asuntomessut / Asuntomessut Loviisassa 2023 – Jukkatalon Linnatuuli

Jukkatalon Linnatuuli on täynnä arjen ylellisyyttä ja monipuolisuutta

Asuntomessuja vietetään kesällä 2023 Loviisassa. Messualue Kuningattarenranta on merellinen, Loviisanlahden itäiselle rannalle rakentuva asuinalue. Tämä vuonna asuntomessujen teemoja ovat kodin monimuotoisuus, valaistus ja meri sekä ympäristövastuullisuus.

Kodilta halutaan tulevaisuudessa entistä enemmän muunneltavuutta ja monikäyttöisyyttä. Koti voi olla nykyään pääsääntöinen työpaikka, jolloin tilojen on toimittava niin työnteossa, arjen pyörittämisessä kuin rentoutuessa. Koti voi olla sijainniltaan sellainen, että se on kodin ja vapaa-ajan asunnon yhdistelmä.

Loviisan asuntomessualueelle rakentuva Jukkatalon Linnatuuli on näyttävä kaksikerroksinen omakotitalo erillisellä saunarakennuksella. Linnatuuli on monimuotoinen kokonaisuus perheen muuttuviin tarpeisiin.

Omaa tilaa leikkimiseen ja työskentelyyn

Linnatuuli on suunniteltu kolmehenkiselle perheelle, jossa on vanhempien lisäksi leikki-ikäinen lapsi. Tilaa kuitenkin riittää mahdollisesti kasvavalle perheelle, sillä kodista löytyy neljä huonetta. Yläkerrassa on vanhempien makuuhuone, josta on kulku suureen vaatehuoneeseen ja kodinhoitohuoneen kautta erilliseen kylpyhuoneeseen, wc-tilaan sekä parvekkeelle. Yläkerran aula johdattaa myös perheen lapsen makuuhuoneeseen. Yläkerran kolmas huone on sisustettu lapsen leikkitilaksi.

Alakerran huone toimii vanhempien etätyötilana. Alhaalla sijaitsevat myös kodin viihtyisät yhteiset tilat. Keittiö rajautuu valoisasta olohuoneesta korkealla seinäkkeellä. Olohuoneessa on upea liukulasiseinä, josta on kulku takapihan terassille ja kauniille piha-alueelle. Pääsisäänkäynnin yhteydessä on eteisen rinnalla arkieteinen sekä wc. Pääovea vastapäätä on kulku terassin kautta saunatupaan.

Valoisat tilat ja kaunis maanläheinen sisustus

Koko talossa on laadukas Timberwisen tammiparketti. Keittiö on toimiva ja kaunis kokonaisuus tummanruskeilla kiintokalusteilla, vaaleilla kivitasoilla sekä integroiduilla kodinkoneilla. Muualla talossa kiintokalusteet ovat vaalean usvan sävyiset. Näyttävissä portaissa on tyylikkäät lasikaiteet sekä pehmeä porrasvalo. Makuuhuoneissa on käytetty maanläheisiä sävyjä – vihreää, harmonista harmaata ja punertavan ruskeaa. Yläkerran wc-seinässä myös vihreä tehostelaatta.

Erillisessä saunatuvassa on oleskelutilan lisäksi wc, kylpyhuone, sauna ja keittiönurkkaus. Tuvassa on tummanpuhuva sävymaailma. Keittiönurkkaus on musta ja koko saunarakennuksessa on tumma 60×60 lattialaatta. Saunassa on ylelliset vastakkain istuttavat lauteet ja materiaalina on käytetty lämpökäsiteltyä haapaa. Saunatuvalta pääsee vilvoittelemaan terassille ja pulahtaa ulkoporealtaaseen rentoutumaan. Saunatuvan ikkunasta avautuvat näkymät pihan poikki kauniille ja merelliselle Loviisanlahdelle.

Piha-alue on suojainen ja terassit sekä kivetykset ympäröivät rakennuksia usealta sivulta. Etupihalla on autokatos sekä varastotilaa. Talon kerrosala on 223,5 m2 ja huoneistoala 182,5 m2. Linnatuulen tummanpuhuva messutalo on kokonaisuutena näyttävä. Modernissa julkisivussa on musta katto ja mustat kapeat ikkunanpielet.

Asuntomessut 2023 Jukkatalon kohde Linnatuuli

Jukkatalon Linnatuuli nyt myynnissä

Kohteen tiedot Etuovessa

Kohdetta myy Markku Laitila. Sovi Markun kanssa yksityisnäyttö työmaalle!

Tätä upeaa messukohdetta et halua jättää välistä. Nähdään Loviisassa!

Luoto 121 talomalli kallioisella rantatontilla

Tutustu Luoto-mallistoon

Loviisan merelliselle asuntomessualueelle sopisi loistavasti myös saaristolaistunnelmaa henkivä Luoto-mallisto. Luoto-malliston taloja yhdistävät korkea huonekorkeus ja vino sisäkatto. Isot ikkunat sallivat ympäröivän maiseman ja luonnon ihastelun oleskelutiloista ja suuri ikkunapinta-ala maksimoi valon määrän. Mallisto on inspiroitunut saaristolaistunnelmasta, vedestä ja kalliosta.

Tutustu mallistoon