Jukkatalon Knaapiin on hyvä kiinnittyä

Vuoden 2022 Asuntomessuille Naantaliin rakentui upea hirsitalomme Knaapi, joka on on 109 m2 yksikerroksinen, kompakti talo, jossa yhdistyvät mukavuus ja arjen luksus. Knaapia vastaavan mallin Hirsijukka 157 löydät myös hirsimallistostamme.

Knaapi asuntomessutalo
Etusivu / Ajankohtaista / Tapahtumat / Asuntomessut / Asuntomessut Naantalissa 2022

Kauniiseen ja kestävään hirsikotiin on hyvä kiinnittyä

Jukkatalon Knaapi on yksitasoinen, kolmen makuuhuoneen kodikas hirsitalo. Asuntomessujen ajan talossa asusti kolmihenkinen esimerkkiperhe. Matkailun parissa työskentelevä äiti kestitsee mielellään kotona ystäväseurueita, ja siihen Knaapin avara keittiö-oleskelutila tarjoaa toimivat ja viihtyisät puitteet. Teollisuusalalla työskentelevä isä hyödyntää harrastuksissaan Luonnonmaan antia ja liikkuu paljon niin vesillä kuin viheriöilläkin. Lukioiässä oleva jälkikasvu puolestaan viihtyy skeittilaudan päällä ja kavereiden skedetemppuja kuvaten.

Tummanpuhuva Knaapi istuu kauniisti Lounatuulen näyttävään, kallioiseen metsämaisemaan. Saman tyylikkään tunnelman annetaan jatkua myös sisätiloissa: luonnonmateriaaleja käytetään sisustuksessa runsaasti, ja pihapiirin sävyt toistuvat kiintokalusteissa ja pintamateriaaleissa.

Ison saarekkeellisen keittiön pääväri on pehmeä ja soma sammaleenvihreä. Makuuhuoneiden ja vierashuoneen kiintokalusteiden Tähkä-sävy heijastaa harmonista beigen ja harmaan yhdistelmää. Seiniä puolestaan peittää lämpimään harmaaseen kauniisti taittava Tikkurilan Höyhen. Kodin kaikissa tiloissa on pitkäikäinen ja tyylikäs ruskeanharmaa laattalattia. Vesikalusteet ovat muodikasta messinkiä, ja oleskelutilan tunnelmanluojana toimii kaunis takka.

Kytketyn autotallin päätyyn sijoittuvaan varastoon kuljetaan katetun terassin kautta, näppärästi säältä suojassa. Hillitty avoterassi sulautuu pihan kallioiseen maaperään, ja terassilta on omat sisäänkäyntinsä isoon eteiseen, ruokailutilaan ja kodinhoitohuoneeseen. Modernin, mutta maanläheisen kokonaisuuden sinetöi kotimainen ja kaunis Hirsijukka-seinämateriaali.

Jukkatalon Knaapi, kohdenumero 5. Kalustettu pohjakuva.

 

Asu hyvin podcast

Asuntomessuista ja oman kodin suunnittelusta keskustelevat Henriikka Riihituvan kanssa Jukkatalon aluemyyntipäällikkö Marco Rosengren sekä sisustussuunnittelijat Sari Helin ja Marjo Suuronen.

Esittelyssä valmis Jukkatalon Knaapi hirsitalo

Tutustu messukohteeseemme yhdessä Henriikka Riihituvan kanssa.

Jukkatalon Knaapi hirsitalon pystytys

Katso videolta, kuinka Jukkatalon Knaapi -hirsitalo pystytettiin Naantalin Asuntomessualueelle.

Lounatuulen messualuetta ympäröi näyttävä kallioinen metsämaisema, johon tummanpuhuva Knaapi istuu kauniisti.

Knaapin upea sisustus inspiroituu luonnosta

Jukkatalon Knaapin sisustus on luonnonläheinen ja harmoninen. Tutustu messutalon sisustukseen sekä yhteistyökumppaninen sisustustuotteisiin.

Lue lisää Knaapin sisustuksesta