Tuusulan Asuntomessut 2020

Moderni Tuulia on täydellinen talo kotoiluun: viihtyisässä talossa on kaksi kerrosta ja neljä makuuhuonetta. 153 neliön pohja on fiksu ja toimiva. Tuulia mukautuu monen kokoisen perheen kodiksi.

Etusivu / Ajankohtaista / Tapahtumat / Asuntomessut / Asuntomessut Tuusulassa 2020

Tämän kodin ulkoasu mukailee Jukkatalon uuden talomalliston ilmettä, jossa kapeille kaupunkitonteille suunniteltuja taloja epäsymmetrinen harjakatto.

Tuuliaa asuttaa messujen ajan esimerkkiperhe, johon kuuluvat kotona työskentelevä taidegraafikko-äiti, työkseen paljon matkustava ja kotiharrastuksia arvostava isä sekä muutaman kuukauden ikäinen vauva. Vauvaa kotona hoitavan äidin ammatti näkyy alakerran vieras/makuuhuoneessa, joka on sisustettu taiteilijan ateljeeksi. Yksi ihastuttavista yläkerran makuuhuoneista on vielä varattu kotigallerialle, mutta tulevaisuudessa huone vapautuu mahdolliselle perheenlisäykselle.

 

Julkisivultaan moderni talo on väriltään lämmin okra. Tontille tullessa kulkua reunustavat katokset kahdelle autolle, polkupyörille ja jätteille sekä varasto. Pääsisäänkäynti on sisennetty ja sen sekä terassiseinien laudoitus on lämmin harmaa.

Tuulian sisustusvalinnat noudattavat maanläheistä ja rauhallista linjaa. Värityksessä on neutraaleja ja lämpimiä hiekkaa ja puuta, ryhtiä tuodaan mustilla kiintokalusteilla ja kotoisuutta luonnonmateriaaleilla ja kasveilla. Sisustus antaa tilaa asukkaan omille teoksille, jotka on toteuttanut kuvataiteilija Ella K.

Kohteeseen liittyvät artikkelit

Tiedotteet
Älykästä asumista ja taidetta Tuusulan asuntomessuilla

Jukkatalo esittelee Tuusulan asuntomessuilla 2 kohdetta. Jukkatalon Tuulia on kaksikerroksinen Jukka…

Lue koko teksti ›
Blogi
Tuulia – osa 1, rakentaminen

Asuntomessukohteemme rakennetaan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti, kuten kaikki tekemämme Jukkatal…

Lue koko teksti ›
Blogi
Tuulia – osa 2, sisustus

Tuulian sisustusvalinnat noudattavat maanläheistä ja rauhallista linjaa. Sisustus antaa tilaa asukka…

Lue koko teksti ›
Blogi
Tuulia – osa 3, yhteistyökumppanit

Jukkatalon Tuulia -messukohteen upeaa sisustusta ovat olleet mahdollistamassa arvokkaat yhteistyökum…

Lue koko teksti ›