Lehdistötiedote 31.7.2020
Julkaisuvapaa heti

Jukkatalo esittelee Tuusulan asuntomessuilla 2 kohdetta. Jukkatalon Tuulia on kaksikerroksinen Jukkatalon uuden malliston mukainen talo epäsymmetrisellä harjakatolla ja sisäänvedetyllä pääsisäänkäynnillä. Keväällä julkaistu uusi mallisto on suunniteltu erityisesti kapeita kaupunkitontteja silmällä pitäen.

Tuuliassa on esillä muun muassa nuoren taiteilijan Ella Hällforsin eläinaiheista taidetta. Jukkatalon Tuulia on lämpimin sävyin ja pääosin tummin kiintokalustein sisustettu kolmen makuuhuoneen koti. Tehokkaat neliöt ovat hyötykäytössä myös portaiden alla, jonne on sijoitettu keittiön yhteydessä oleva ruokakomero kierrätyspisteineen. ”Halusimme tuoda messuilla esille idean, kuinka hankala portaiden alunen saadaan hienosti käyttöön ja tilaa muun muassa jätteiden lajittelulle” kertoo Jukkatalon aluemyyntipäällikkö Markus Forsberg.

Jukkatalon toinen kohde on yhdessä asukkaan kanssa suunniteltu ja sisustettu Uusi unelma, jonne uusperhe muuttaa messujen jälkeen. Uudessa unelmassa on huomioitu arkea helpottavaa ja turvallisuutta lisäävä älyä; ilmanvaihdon, valojen ja huonekohtainen termostaatin ohjaus antureilla, sähköisesti ohjatut hanat sekä älylukitus ja hälytysjärjestelmä.

Uuden unelman autotalliin perheen tarinaa kertovan seinämaalauksen on luonut huonostimaalatutseinät.fi. Kaksi koululaista, kaksi nuorta, kaksi koiraa ja uuden onnen löytäneet vanhemmat. Uusi unelma on ihmisen kokoinen talo suuremmalle perheelle.