”Asukkaalle jää tehtäväksi vain pintamateriaalien valitseminen, eli se mukava puoli”

Ensimmäisten Koto-kohteiden rakentaminen etenee Vantaan Myllykujalla

Jukkatalo rakentaa parhaillaan kiinteistömuotoisia Koto-paritalokohteita Vantaalle, suositulle Helsingin pitäjän kirkonkylän alueelle. Asukkaat pääsevät muuttamaan Myllykujan asuntoihin marraskuussa. Kodit rakennetaan aina maatöistä pihojen viimeistelyyn asti avaimet käteen -toimituksena, mikä oli ratkaiseva tekijä vantaalaisen Elle Tickin ensiasunnon metsästyksessä.

”Päädyimme Kotoon yli vuoden kestäneen talojahdin jälkeen. Totesimme, ettei meidän tarpeitamme täyttävää kohdetta ollut silloin markkinoilla. Etsimme kotia tietyltä alueelta ja toivoimme sen olevan joko uudiskohde tai muutaman vuoden sisällä rakennettu. Lopulta huomasimme Jukkatalon Koto-kohteen ennakkomarkkinointi-ilmoituksen Etuovessa, joka sattui olemaan juuri haluamallamme alueella! Myös pohjaratkaisu miellytti meitä molempia”, Tick kuvailee.

Jukkatalon Koto-konsepti lanseerattiin viime vuonna. Tick oli kuullut tuttaviltaan Jukkatalojen luotettavasta palvelusta ja pitkästä kokemuksesta, mikä lisäsi kiinnostusta. ”Meille kerrottiin, että kodin ulkomuotoon saa vaikuttaa itse enemmän kuin tavallisissa uudiskohteissa. Mahdollisuus valita itse kodin pintamateriaalit oli mahtava juttu. Meille aidosti avaimet käteen -ratkaisu oli täydellinen valinta ja päädyimmekin varaamaan kohteen saman tien”. Valinnassa painoi myös Myllykujan sijainti. Idyllinen Helsingin pitäjän kirkonkylä on Vantaan pääkulkuväylien kyljessä, mutta silti täysin omassa rauhassaan. Sijainti on ideaali esimerkiksi paljon työn puolesta matkustavalle, sillä Helsinki-Vantaan lentoasemalle ajaa alle kymmenessä minuutissa.

Pihaa myöten viimeistelty kokonaisuus on ostajan unelma

Kiireisen arjen keskellä omakotitalon rakentaminen voi tuntua työläältä, jopa mahdottomalta. Jukkatalon Koto sisältää muuttovalmiin kodin vuokra- tai omistustontilla, jolloin ostaja säästyy tonttiarvonnalta ja ylimääräiseltä tarjouskilpailulta. Rakennusluvat ja maansiirtotyöt kuuluvat pakettiin, kuten myös monelle se tärkein – pihojen viimeistely ulkomaalausta myöten.

”Koto-kohdetta ostaessa on heti tiedossa kokonaiskustannus eurolleen. Rahoittajan on se tällöin helpompi lainoittaa. Me hoidamme Jukkatalolla myös lupaprosessin ja byrokratiapuolen. Koto on otettukin asiakkaidemme keskuudessa hyvin vastaan, se on helppo mutta silti yksilöllinen asumisratkaisu”, kuvailee Jukkatalon hankekehitysjohtaja Markku Laitila.

Tick kuvailee projektia tähän mennessä sujuvaksi. Jos jotain ei tiedä, aina voi kysyä asiantuntijalta. ”Jukkatalon mukava henkilökunta auttaa kyllä asioiden ratkomisessa ja kertoo, miten kannattaa toimia.” Kotoa hän suosittelisi kaikille, jotka haluavat rakennuttaa itselleen kodin pienellä vaivalla. ”Mielestäni tämä asumismuoto sopii hyvin sekä ensimmäistä kotia etsiville että kokeneille rakentajille, joita kiehtoo ajatus helposta ja huolettomasta taloprojektista.”

Myllykuja 4 A 1 ja 2 vielä vapaana

Olisiko aika Kotoilla ihan uudessa? Myllykuja 4:ssä on vapaana vielä kaksi asuntoa. Kaikissa asunnoissa on oma viihtyisä piha sekä lasitettu terassi. Kotien avarat ja valoisat sisätilat on suunniteltu tilankäytöllisesti viisaasti ja arkea helpottavia ratkaisuja hyödyntäen. Kodit varustetaan laadukkain materiaalein, joissa mm. Puustellin kalusteet. Tehdessäsi ostopäätöksen ajoissa, pääset valitsemaan oman kotisi materiaalit monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimastamme. Jokaisen asunnon myyntihintaan kuuluu piharakennuksessa oleva tilava lämmin autotalli sekä autopaikka pihalla.

Huoneistoala
Kerroksia
Hinta
Makuuhuoneita
Tutustu tarkemmin ›

Huoneistoala
Kerroksia
Hinta
Makuuhuoneita
Tutustu tarkemmin ›

Tätä kohdetta myy