Lehdistötiedote 20.5.2020
Julkaisuvapaa heti

 

Jukkatalo on valittu vuonna 2020 jo 12. peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi, selviää Valittujen Palojen viime syksynä teettämästä lukijatutkimuksesta.

Olemme otettuja 1. sijasta, mutta tulosta saa jännittää joka vuosi, kertoo Jukkatalon toimitusjohtaja Joel Tölli. Vaikka olemme pysyneet kärkisijalla yli vuosikymmenen, emme ole pitäneet sitä lainkaan itsestäänselvyytenä. Olemme tehneet vuosien varrella kovasti töitä ollaksemme asiakkaidemme luottamuksen arvoisia. Pientalorakentamisen alalla on paljon paikallisia kilpailijoita valtakunnallisen toimijoiden lisäksi ja siksi asiakastyytyväisyys on toiminnan jatkuvuuden ja menestymisen kannalta erittäin tärkeää, Tölli jatkaa.

Miten ihmiset uskaltavat rakentaa – ja vielä tällaisena aikana? Luottamus punnitaan erityisesti haasteellisina aikoina. Me olemme reagoineet tänä keväänä asiakkaan huoliin muokkaamalla sopimus ja peruutusehtoja niin, että asiakkaan muuttuvaan elämäntilanteen myötä rakennusprojektin aloitusta on mahdollista siirtää tai sopimus voidaan purkaa kokonaan, kertoo Jukkatalon myynti –ja markkinointijohtaja Timo Poikkimäki.

Jukkatalon toiminnan perusta on asiakaslähtöisyys ja palveluja kehitetään jatkuvasti palvelemaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Digitalisoituminen, etätapaamiset ja vaivattomuuden arvostaminen vaativat yrityksiä sopeutumaan. Meidän tavoitteemme on tehdä asiakkaallemme rakentamisesta mahdollisimman helppoa ja sujuvaa ja asiakkaan on voitava luottaa siihen, että projekti etenee sovitulla tavalla, Poikkimäki kuvailee. Meillä on kehitetty OmaJukka projektinhallinta –palvelu pitämään asiakas kartalla projektin eri vaiheista, aikatauluista, maksueristä ja omista tehtävistä.

Luottamus synnytetään jo projektin alkuvaiheessa. Jukkatalo tarjoaa asiakkailleen jo suunnitteluvaiheessa oman kotinsa digitaalisen 3D –mallin, jonka avulla asiakkaat pääsevät paremmin hahmottamaan lopputuloksen niin sisältä kuin ulkoa. Oman kodin rakentaminen on elämän yksi suurimmista päätöksistä. Jos alussa ei tiedä millaisen kodin tarkalleen ottaen on saamassa, niin myyjään tai talotoimittajaan voi olla vaikea rakentaa luottamusta.

 

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Joel Tölli, p. 044 255 2388, joel.tolli@jukkatalo.fi
Myynti ja markkinointijohtaja Timo Poikkimäki p. 045 6565 329, timo.poikkimäki@jukkatalo.fi

 

Jukkatalo Oy on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. Jukkatalolla on vuosikymmenien kokemus teollisesta tuotannosta ja laadukkaiden kotien valmistuksesta. Jukkatalo osa PRT-Forest -konsernia, jonka liikevaihto v. 2019 oli 142,8 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 638.