Jalava-mallisto

Jalava-mallisto sisältää neljä näyttävää omakotitaloa, joiden moderni ja jylhä julkisivu ihastuttaa. Suunnittelussa on panostettu myös ulkona viihtymiseen ja talojen suuri katettu terassi tarjoaa siihen upeat puitteet.

Jukkatalo Jalava 131 talomalli - yksikerroksinen, moderni, suuri vinokattoinen terassi, näyttävä julkisivu
Etusivu / Jalava-mallisto

Omakotitalo, joka kääntää katseita

Jalava talomallisto on inspiroitunut Jalava -messutalosta, joka esiteltiin Lohjan asuntomessuilla kesällä 2021. Suosiota herättäneen näyttävän talon ympärille rakennettiin mallisto, jota yhdistää korkea vinokattoinen terassi ja moderni julkisivu.

Mallistosta löytyy neljä yksikerroksista kotia, joista yksi on suunniteltu rinnetontille. Kaikissa malleissa on kolme makuuhuonetta ja avoin keittiö-, ruokailu- ja oleskelutila. Jalava-malliston julkisivua yhdistää edellä mainittu korkea vinokattoinen terassi, suuret ikkunat, kapeat ikkunanpielilaudat, pystyrimoitus sekä maanläheinen sävymaailma. Terassin korkeat pilarit ja näkyviin jätetyt kattopalkit ovat tälle mallistolle tunnusomainen piirre.

Jalava näyttää upealta missä vain. Vapaa-ajan asunto metsämaisemassa tai katseita kääntävä kokonaisuus kaupunkitontilla – mihin sinä aiot rakentaa?

 

Tutustu Jalava-mallistoon

Jalava 148

Huoneistoala 129 m²
Kerrosala 148 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Jalava 137

Huoneistoala 117 m²
Kerrosala 137 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Jalava 131

Huoneistoala 115 m²
Kerrosala 131 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Jalava 109

Huoneistoala 95 m²
Kerrosala 109 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Tutustu Jalava 137 messutaloon

Täältä pääset katsomaan kesän 2021 asuntomessutalon esittelyvideon, kalustettuja sisäkuvia sekä tutustumaan messutalon rakentamisaikaan blogien muodossa. Olisiko Jalava 137 sinulle sopiva koti?

Asuntomessut Lohjalla 2021

Tutustu videolta Jalava 137 -messutaloon

Yksikerroksisen, 117-neliöisen Jalavan pohjaratkaisu on todella toimiva: kaikki kolme makuuhuonetta sijoittuvat samalle seinustalle, joten ne jättävät runsaasti tilaa yhdessäololle yhtenäisen keittiön ja olohuoneen puolella. Avaraan kodinhoitohuoneeseen on oma sisäänkäynti. Päivän päätteeksi voi nauttia vaahtokylvystä ja löylyistä kauniin tunnelmallisissa pesutiloissa.

Katso video
Jukkatalon suunnittelijoita yhdessä pohtimassa asiakkaan talosuunnitelmaa.

Mistä rakentamisen kokonaishinta muodostuu?

Kokosimme päätöksen tueksi suuntaa antavan esimerkkilaskelman siitä, millaisiin kustannuksiin taloprojektiin ryhdyttäessä on hyvä varautua.

Mistä hinta muodostuu