Jalava – osa 3, yhteistyökumppanit

Jukkatalon Jalavan tarkoin harkittua sisustusta ovat olleet mahdollistamassa arvokkaat yhteistyökumppanimme. Luonnonmateriaalit, pehmeät sävyt ja laadukkaat valinnat luovat Jalavasta rauhallisen sekä tyylikkään kokonaisuuden. Sisustussuunnittelusta on vastannut Kia Huumonen / Kia Design Oy. Kian avustavana suunnittelijana on toiminut Mirva Kangas. Tutustutaanpa tarkemmin yhteistyökumppaneihimme!

Cobello

Suuri osa Jalavan sisustustuotteista on hankittu Cobellosta, joka on tyylikkyydestään tuttu huonekalujen sekä sisustus- ja lifestyle-tuotteiden kokonaisuus. Cobellon sisustustalo sijaitsee Espoon Suomenojalla. Jalavan sisustukseen on Cobellosta poimittu mm. mattoja, valaisimia, ruokapöytä sekä erilaisia piensisustustuotteita. Cobellon löydät sosiaalisesta mediasta @cobellolifestyle. Valikoiman löydät osoitteesta cobello.fi.

Cobellon sivuille
Kauniisti sisustettu lapsen makuuhuone

Lastenhuone.fi

Lastenhuone.fi tunnetaan lastenhuoneiden sisustamiseen erikoistuneena suomalaisena perheyrityksenä. Tuotevalikoima koostuu erittäin monipuolisesta valikoimasta korkealaatuisia tuotteita, joilla on on helppo sisustaa lastenhuoneiden lisäksi muutakin kotia. Jalavaan Lastenhuone.fi:ltä valikoituivat mm. keittiönpöydän tuolit, baarijakkarat sekä työpöytä ja -tuoli. Tietysti myös lastenhuoneen sisustuksessa ihastuttavat tiipii, leopardi-matto sekä suloinen sänky ovat kyseisestä myymälästä.

Valikoimasta löydät yhteensopivat huonekalut, matot, kankaat, valaisimet, tapetit, seinätarrat, lelut, design -tuotteet eri merkeiltä kuten HAY, Ferm Living ja Design Letters. Tutustu upeisiin tuotteisiin nettikaupassa tai Espoon Suomenojan myymälässä. Lisää inspiraatiota sekä tietoa tuotteista ja uutuuksista löydät Instagramista ja Facebookista @lastenhuone.fi.

Lastenhuoneen valikoimaan

Xeraliving

Vastuullisesti valmistetut kodin sisustustuotteet, pellavatekstiilit ja paperituotteet löytyvät Xeralivingiltä, joka tarjoaa parempia valintoja kauniimman tulevaisuuden puolesta. Jalavassa Xeralivingin tuotteita löytyy ihanista ja pehmoisista tekstiileistä. Tutustu lisää osoitteessa xeraliving.fi sekä Instagramissa @xeraliving.

Xeraliving

Maanantaikeramiikka

Maanantaikeramiikka ihastuttaa heti ensinäkemältä! Hennot ja rustiikkiset keramiikka-astiat valikoituivat Jalavan ruokapöytäkattaukseen ja sopivatkin täydellisesti kodin tunnelmaan. Maanantaikeramiikkaa pyörittää kaksi keraamikkoa ja jokainen tuote on oma, uniikki itsensä. Tutustu trendikkäisiin tuotteisiin ja toimintaan Instagramissa @maanantaikeramiikka.

Maanantaikeramiikka

Johanna Tuominen

Mietitkö, mistä Jalavan upeat kuivakukat ovat peräisin? Johanna Tuominen on visualisti, joka inspiroituu arjen kauneudesta, luonnosta sekä trendeistä. Johanna loihtii upeita kukkakransseja ja -kimppuja, jotka kestävät aikaa. Tutustu Johannaan ja houkutteleviin kukka-workshopeihin osoitteessa johannatuominen.fi sekä Instagramissa @byjohannatuominen.

Johannan sivut