Neljännessä osassa Riikka kertoo heidän talonsa pystytyspäivästä joka osui keskitalvelle.

”Tätä päivää odoteltiin kuumeisesti saapuvaksi. Rakennutimme talomme talviaikaan, jossa oli paljon hyvää, mutta myös yllätyksiä. Meidän tehtävänämme oli pitää maatöiden jäljiltä sokkeli ja piha lumettomana ja tietty juuri tämä talvi oli oikein luminen. Useampi kerta hikipäässä olimme mieheni kanssa lumitöissä tontilla.”

 ”Pystytysviikolle taaskin sattuivat talven paukkupakkaset! Pystytykseen päästiin aikataulussa, mutta heti seuraavana päivänä meille ilmoitettiin, että nosturin pakkasraja on -25c astetta ja työmaalle tuli olosuhteiden pakosta taukoa. Onneksemme heti seuraavalla viikolla Jukkatalon porukka sai kuin saikin aikataulusta kiinni. Se jos mikä osoittaa rautaista ammattilaisuutta sekä lisäsi projektin luotettavuutta.”

”Talvirakentamisesta sen verran, että meidän talo saatiin säältäsuojaan kaikista kuivimpaan vuoden aikaan, eikä edes lumisade sattunut meidän kohdalle. Tämä oli loistava juttu ja voin lämpimästi suositella talvirakentamista myös muille ?? Talon pystytyksen jälkeen tontti alkoi tuntua kodilta ja unelmat realisoitua, kaikki näytti siltä mitä olimme ajatelleetkin, ehkäpä jopa hieman paremmalta ?

 

Seuraa Riikan ja Henrin taloprojektia myös Instagramissa tilillä @scandibutcozy