Meidän Jukkatalon raksamatka alkaa olla päätöksessä. Onkin siis aika kiitosten. Mennyt vuosi on ollut huikea ja päällimmäisenä kiitollisuus kuvaa tätä matkaa. 

Jukkatalo toteutti kaikki toiveemme ja työnjälki on hyvin viimeistelty. Listattomat ikkunat, seinän sisään liukuvat ovet, teknisen tilan piilottaminen liukuovien taa ja korotettu huonekorkeus (2.9 m) tuovat yleisilmeeseen viimeiseen asti mietityn ja työstetyn lopputuloksen. Jos uuden kodin rakennus tulisi ajankohtaiseksi, Jukkatalo olisi ehdottomasti vaihtoehto myös tulevaisuudessa. 

Lopuksi vielä haluan antaa pari vinkkiä rakentamisesta haaveilevalle:

  • Uskalla unelmoida isosti! Projektin alussa on hyvä laittaa kaikki pienimmätkin unelmat taloluonnokseen ja lähteä siitä rakentamaan omaa unelmien kotia.
  • Luota, että juuri sinustakin on talon rakennuttajaksi! Itse jännitin projektia kovasti ja olimme lähellä päätyä erillistaloon omakotitalon sijasta, sillä projekti tuntui niin suurelta arjen pyörityksen ohessa.
  • Ota avuksesi luotettava ja ammattitaitoinen talonrakentaja sekä kokenut vastaava työnjohtaja. Näin uskallat lähteä rakennuttamaan taloa vaikka sinulla ei olisi  kokemusta rakennuttamisesta. Näin projektiksi onnistuu varmasti!

Kiitos Riikka ja Henri, kun pääsimme seuraamaan unelmienne kodin valmistumista suunnittelusta toteutukseen ja muuttoon saakka!

Inspiroidu kodista lisää Riikan Instagram-tilillä @scandibutcozy.