Jukkatalo tehostaa toimintaansa keskittämällä alueellisesti

Etusivu / Jukkatalo tehostaa toimintaansa keskittämällä alueellisesti

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista pientalorakentajista. Vastaamme muuttovalmiiden talojen kysynnän kasvuun kehittämällä Muuttovalmis- talojen rakentamisen konseptia. Kasvun ja konseptin kehittämisen mahdollistamiseksi Jukkatalo on rajannut nykyiseksi toiminta-alueekseen Keski- ja Etelä-Suomen sekä Oulun lähiseutuineen.

Jatkossa Jukkataloja toimitetaan Vaasan, Jyväskylän, Kuopion ja Joensuun eteläpuolelle sekä 100 kilometrin säteelle Oulusta. Saaret ja saaristot jäävät alueen ulkopuolelle. Toimintaa ei haluta supistaa, vaan kehittää vastaamaan tämän päivän pientalorakentamista siellä, missä on kysyntää.

Aluerajaus vie Jukkatalon toimintaa eteenpäin monesta näkökulmasta: ”Tavoittelemme konseptinmukaisempaa toimintaa tulevina vuosina, minkä uusi toiminta-alue mahdollistaa. Pystymme vakioimaan asentajamme ja pystyttäjämme työmailla, lisäten rakentamisen laatua kokonaisvaltaisesti. Keskittämällä toimintaamme etenemme kohti vahvempaa kokonaisuutta”, kertoo Jukkatalo Oy:n toimitusjohtaja Joel Tölli.

Muuttovalmis-rakentamista pidetään parhaana ja mieluisimpana vaihtoehtona sekä Jukkatalolle että asiakkaille.

 

Kartta (punaisella = toiminta-alueen ulkopuolella, harmaa = toiminta-alue)