Jukkatalo vastaa epävarmaan taloustilanteeseen poikkeusajan joustavilla sopimus- ja peruutusehdoilla

Etusivu / Jukkatalo vastaa epävarmaan taloustilanteeseen poikkeusajan joustavilla sopimus- ja peruutusehdoilla

Jukkatalolla on noudatettu tarkkaan varotoimia ja rajoituksia COVID-19 viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Koronavirus ei ole vaikuttanut merkittävästi tällä hetkellä käynnissä oleviin työmaihin ja tuleviinkaan toimituksiin ei ole tiedossa viivästyksiä.

Toimihenkilömme ovat siirtyneet osittain etätöihin, mutta tehtaalla ja työmailla työt jatkuvat normaalisti – varotoimet huomioiden. Uusi tilanne on vaatinut nopeaa sopeutumista. Rajojen sulkeminen vaikutti muutamien asunnusryhmien vaihtumisen toiseen. Työvoimaa on kuitenkin saatavilla ja työmiehiä riittää jokaiselle työmaalle.  Yli 50 vuoden kokemuksella vakuutamme, että rakentaminen jatkuu ja uudet kodit valmistuvat.

Olemme läsnä niin uusissa kuin vanhoissa rakennusprojektissa.  Myyjämme palvelevat myös etänä ja etätapaamiset onnistuvat helposti ilman ladattavia sovelluksia. Rakentamisen aikana Omajukka projektinhallintapalvelu auttaa omien tehtävien muistamisessa ja aikataulun seurannassa. Myös käyttöönottokoulutus järjestetään toistaiseksi etänä.

Jukkatalo on osa vakavaraista PRT-Forest konsernia. Vaikka koronaviruksella tulee olemaan vaikutuksia koko Suomen talouteen, Jukkatalon toiminta jatkuu myös tulevaisuudessa. Jukkatalo on äänestetty jo 12. vuotta peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi ja aiomme olla tuon luottamuksen arvoisia myös tänä poikkeuksellisena aikana.

Jos olet haaveillut rakentamisesta, mutta juuri nyt projektin aloitus huolestuttaa keskustele Jukka-edustajan kanssa poikkeusajan sopimus- ja peruutusehdoista.