Jukkatalolla vahva kasvun vuosi 

Jukkatalon vahva kasvu sai jatkoa vuonna 2021. Yrityksen liikevaihto nousi edellisestä vuodesta 27 prosenttia 71,8 miljoonaan euroon. Poikkeuksellisen vilkas rakentamisen vuosi nosti pientalojen suosiota ja vahva tilauskanta luo positiiviset odotukset myös kuluvalle vuodelle.

Suurin kasvu tuli muuttovalmis- ja projektiliiketoiminnoistamme, joihin keskitymme strategiamme mukaisesti. Tekemämme kasvuloikka haastavassa toimintaympäristössä luo hyvät näkymät tulevaisuuteen ja haluan kiittää koko henkilöstöämme yhteisestä onnistumisesta. Olen myös erityisen iloinen, että saimme joukkoomme kymmeniä uusia jukkatalolaisia, kun jatkamme kasvu-uralla myös alkaneena vuonna” kertoo toimitusjohtaja Joel Tölli.

Jukkatalon liikevaihto vuonna 2021 oli 71,8 miljoonaa euroa (56,4 M€ vuonna 2020). Liikevoitto heikkeni voimakkaasta kasvusta huolimatta ollen 0,3 miljoonaa euroa. Liikevoiton heikkenemiseen vaikutti erityisesti materiaalikustannusten nousu ennakoitua enemmän ja nopeammin, myyntihintojen korotusten vaikutuksen näkyessä tuloksessa pidemmällä viiveellä.  Jukkatalo valittiin 14. kerran Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi Luotetuin merkki -tutkimuksessa ja 11,7 % markkinaosuudella Jukkatalo on Suomen toiseksi ostetuin talomerkki.

Asiakkaamme kuvailevat meitä turvalliseksi ja luotettavaksi kumppaniksi, mistä haluamme pitää kiinni jatkossa. Epävarmoina ja huolestuttavinakin aikoina oma koti on elämän tärkein paikka. Meillä onkin suunnitteilla uudenlaisia ratkaisuja uuden kodin hankintaan, jotta pientalokodin hankkiminen olisi entistä vaivattomampaa ja mahdollista kaikille” Tölli kertoo.

 

Lisätietoja:
Joel Tölli
Toimitusjohtaja

044 255238
joel.tolli@jukkatalo.fi

 

Jukkatalo rakentaa pientaloja kuluttajille ja ammattirakentajille yli 50 vuoden ja 30 000 talon kokemuksella. Rakennamme Pyhännän tehtaalla suurelementeistä asiakastarpeen mukaisia pientalokoteja Muuttovalmis-, Sisusta itse- ja Talopaketti- toimituslaajuuksilla. Lisäksi rakennamme muuttovalmiita hirsitaloja Kontiotuotteen SmartLog™-hirsistä Hirsijukka- tuotemerkillä. Vuonna 2021 Jukkatalo Oy:n liikevaihto oli 71,8 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti keskimäärin 230 henkilöä. Jukkatalo on osa vakavaraista PRT-Forest -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2021 oli 158 miljoonaa euroa.