Jukkatalon Linnatuuli – Joustava arki ja mökkiviikonlopun rentous saman katon alla

Jukkatalon Asuntomessukohde Linnatuuli tarjoaa asukkailleen niin mieluisat olot, ettei lomamatkustamiseen ole välitöntä tarvetta.

Jukkatalon asuntomessukohde 2023 Linnatuuli, kaksikerroksinen moderni omakotitalo
Etusivu / Jukkatalon Linnatuuli – Joustava arki ja mökkiviikonlopun rentous saman katon alla

Jukkatalo esittelee kesän 2023 Asuntomessuilla Loviisassa Linnatuuli-nimisen kohteen. Linnatuuli on luotu kolmihenkiselle perheelle sujuvan arjen ja rentouttavan vapaa-ajan tyyssijaksi. Se on näyttävä kaksikerroksinen omakotitalo erillisellä saunarakennuksella.

Linnatuulen vetonaula on tunnelmallinen, tummanpuhuvin sävyin sisustettu saunatupa, johon voi vetäytyä kuin kesämökille irrottautumaan arjen pyörityksestä. Myös talon yläkerran kylpyhuone, jonka kylpyammeesta on merinäköala, tarjoaa tilaisuuden nautiskeluun oman kodin rauhassa.

Talon suojaisa piha kutsuu viettämään aikaa kuntan keskellä, merenrantanäkymän täydentäessä tunnelmaa. Pihaan istutettavat kasvit sopivat alueen luontoon ja täydentävät omalta osaltaan rentouttavaa tunnelmaa kotipihan turvassa.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan talo noudattaa Jukkatalon linjaa energiatehokkaasta rakentamisesta, jossa hyödynnetään nykyaikaista talotekniikkaa. Linnatuulen lämmitysmuoto on maalämpö. Talon lämmitysjärjestelmä hyödyntää automaattisesti säätietoja ja pörssisähkön hintatietoa lämmityksen säätelyssä.

Kodilta halutaan nyt ja tulevaisuudessa entistä enemmän muunneltavuutta ja monikäyttöisyyttä. Koti voi olla pääsääntöinen työpaikka, jolloin tilojen on toimittava niin työnteossa, arjen pyörittämisessä kuin rentoutuessa. Koti voi myös olla sijainniltaan sellainen, että se on kodin ja vapaa-ajan asunnon yhdistelmä.

Jukkatalon Linnatuulen tavoite on tarjota asukkailleen niin mieluisat olot, ettei lomamatkustamiseen ole välitöntä tarvetta.

 

Lisätiedot: Katriina Kukkula, kehityspäällikkö, 040 587 5060

Asuntomessut 2023 Jukkatalon kohde Linnatuuli

Jukkatalon Linnatuuli

Lue lisää kohteen omalta sivulta.

Jukkatalon Linnatuuli

Medialle

Jukkatalon kuvapankki, muu aineisto ja yhteystiedot medialle

Medialle