Jukkatalon mallisto kaupunkitonteille tarjoaa näyttävyyttä ja toimivia tilaratkaisuja

Etusivu / Jukkatalon mallisto kaupunkitonteille tarjoaa näyttävyyttä ja toimivia tilaratkaisuja

Kapeat kaupunkitontit asettavat usein haasteita omakotitalon suunnittelulle. Miten saada mahtumaan tulevaan kotiin kaikki se, mitä tarvitsee tontin koon rajoittaessa rakentamista. Mutta entäpä jos olisikin jo olemassa mallisto, joka on suunniteltu nimenomaan kaupunkitonteille sopivaksi? Jukkatalon uutuusmallisto esittelee pienten ja kapeiden tonttien kotiunelmat.

Selkeää ja puhdasta linjaa

Urbaanissa maailmassa, etenkin uudemmilla asuinalueilla, vallitsee selkeästi pelkistetty sekä moderni tyylisuunta. Rakennuksissa olevat puhtaat linjat sekä vain tarkoin valitut materiaalit antavat tilaa itse rakennuksen osoittaa sekä näyttävyytensä että toiminnallisuutensa. Ikkunoiden kokovaihtelujen avulla on myös tuotu vaihtelua ja elävyyttä muuten pelkistettyyn julkisivuun. Pienille kaupunkitonteille suunniteltu mallisto pitää sisällään toimivat pohjaratkaisut sekä tehokkaat neliöt, joissa mitään ei ole heitetty hukkaan.
Silmiinpistävimmät piirteet uuden malliston kodeissa ovat epäsymmetrinen harjakatto sekä julkisivussa nähtävät sisäänvedot. Kodin sisääntulot sekä ulkotiloihin sijoittuvat oleskelutilat on tarkoituksella sijoitettu sisäänvetoihin. Näitä koteja on saatavilla yksikerroksisena sekä kaksikerroksisena kuin myös jyrkälle rinnetontille soveltuvana, todellisena tehoratkaisuna.

Helppoa toiminnallisuutta

Koti on ihmiselle tärkeä paikka, se on turvasatama, johon koko perhe kerääntyy viettämään yhdessä aikaa. Näissä tehokkain neliöin varustetuissa kodeissa on avarat oleskelutilat sekä tilaa kokonaiselle perheelle. Pitkän ja kapean malliset kodit ovat kaikkea muuta kuin käytävämäisiä, sillä huonetilat on sijoitettu toimiviksi kokonaisuuksiksi, joissa kulku on soljuvaa.

Sisätiloissa valo kulkeutuu suurista ikkunoista perimmäiseenkin nurkkaan. Ikkunat toimivat samalla upeina vuodenaikojen mukaan vaihtuvina tauluina. Nämä kodit on suunniteltu niin, että ne mukautuvat elämäntilanteiden muuttuessa vaivattomasti.

Näissä kodeissa näkyy ne suunnitelleen arkkitehdin kynän jälki.

Tutustu kaikkiin malliston koteihin täällä!

Teille suunniteltu koti

Jukkatalon talomallit ovat muunneltavissa omien tarpeiden mukaan. Unelmien kodin suunnittelussa saa olla luova ja toteuttaa omia haaveitaan.
Voit siis suunnitella kotisi itse tai muokata jo olemassa olevaa mallia.

Artikkeli julkaistu Rakentaja.fi -sivustolla 4.5.2020. Tutustu sivustoon ja lue vinkkejä rakentamiseen.