Jukkatalon uudeksi rakentamisjohtajaksi nimitetty Juhana Sallinen

​​​​​​​Jukkatalo Oy:n uudeksi rakentamisjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on valittu 22.5.2023 alkaen rakennustekniikan insinööri Juhana Sallinen.

Juhana Sallinen, rakentamisjohtaja, Jukkatalo

Juhana Sallinen on pientaloteollisuuden ja rakentamisen moniosaaja, sillä kokemusta on kertynyt aina lautapojasta rakennusliikkeen yrittäjyyteen saakka. Viimeiset vuodet Juhana on toiminut DEN Finland Oy:ssä.

Toimitusjohtajan tehtäviä Lauri Konttilan aloittamiseen saakka hoitava Jukkatalon hallituksen jäsen Ilkka Sydänmetsä kertoo olevansa iloinen Sallisen nimityksestä:

”Haimme vahvaa pientaloteollisuuden toimialan osaajaa johtamaan Jukkatalon työmaatoimintoja. Juhanan pitkä kokemus toimialalta sekä erilaisista johtotehtävistä mahdollistaa rakentamisen ja työmaatoimintojen prosessikehitykseen panostamisen.”

Juhana Sallisen tavoitteena on rakentaa pientaloteollisuustoimialan toimivimmat rakentamisen prosessit sekä tarjota asiakkaalle mielenrauhaa ja luottamusta.

”On erittäin hienoa päästä osaksi Jukkatalon osaavaa ja ammattitaitoista joukkuetta. Jukkatalon pitkä kokemus ja osaaminen luovat ainutlaatuiset puitteet hioa nykyisiä ja rakentaa uusia asiakaskokemusta tukevia toimintamalleja yhdessä kumppaneiden ja asiakkaidemme kanssa.”

Lisätietoja

Ilkka Sydänmetsä, 040 561 6939

Juhana Sallinen, 050 414 7067