Jukkatalon uudeksi toimitusjohtajaksi Lauri Konttila

Jukkatalo Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu 1.8.2023 alkaen rakennustekniikan insinööri Lauri Konttila.

Lauri Konttila on Jukkatalon toimitusjohtaja 1.8.2023 alkaen
Etusivu / Jukkatalon uudeksi toimitusjohtajaksi Lauri Konttila
Julkaistu 2.6.2023

Jukkatalo Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu 1.8.2023 alkaen rakennustekniikan insinööri Lauri Konttila.

Lauri Konttila on toiminut pientaloteollisuuden alalla vuodesta 2006, ja viimeksi DEN Finland Oy:ssa. Lauri on toiminut myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä sekä päässyt hyödyntämään rakennusteknistä osaamista ja asiakasymmärrystä uusien tuotteiden ja palveluiden tuotteistamisessa.

Toimitusjohtajan tehtäviä Konttilan aloittamiseen saakka hoitava Jukkatalon hallituksen jäsen Ilkka Sydänmetsä toteaa nimityksestä:

”Konttila on työskennellyt miltei koko työuransa pientalorakentamisen eri tehtävissä ja hänellä on laaja näkemys haasteellisesta toimialasta. Olen erittäin tyytyväinen löydettyämme Jukkatalon toimitusjohtajaksi henkilön, joka osaamisellaan pystyy palauttamaan yhtiön kannattavuuden ja kehittämään Jukkataloa pitkäjänteisesti.”

Lauri Konttilan tavoitteena on hakea merkittävää kannattavuuden parantamista tulevina vuosina. Hän uskoo, että Jukkatalon visio alan parhaasta asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydestä ovat avainasemassa tavoitteiden saavuttamisessa.

”Keskitymme yhdessä henkilöstön kanssa Jukkatalon toiminnan ja asiakaskokemuksen jatkuvaan parantamiseen sekä uuden kasvun hakemiseen. Odotan innolla, että pääsen antamaan panokseni ja toimialakokemukseni 55 vuotta suomalaisten omakotitalounelmia toteuttaneeseen yritykseen.”

 

Lisätietoja

Ilkka Sydänmetsä, 040 561 6939

Lauri Konttila, 050 409 8187