Minkälainen pohja meille sopisi? Millaiset ratkaisut kestäisivät aikaa, ollen samalla ilo silmälle? Entä miten voin olla varma, että pysymme budjetissa? Näitä kysymyksiä pallottelee tälläkin hetkellä mielessään moni rakentaja tai omasta talosta haaveileva. Kevät on tyypillisesti vilkasta rakentamisen aikaa, joten kokosimmekin avuksesi parhaat vinkit inspiroitumiseen ja tiedonhakuun.

Hyödynnä esitteet – lue sähköisenä tai tilaa postilaatikkoon

Päivitämme esitteitämme jatkuvasti, jotta ne tarjoaisivat aina tuoreinta tietoa. Saatat jopa yllättyä, miten paljon esitteen silmäilystä voikaan oppia! Ne sisältävät paitsi mallikohtaista faktaa, myös katsauksen yhteen tärkeimmistä aiheista – nimittäin budjetointiin. Esitteissä kerromme myös erilaisista toimitussisällöistämme, jotta voisit varmoin mielin valita juuri itsellesi sopivimman tavan rakentaa. Saat valita, toimitetaanko esite sinulle sähköisesti, jolloin saat sen saman tien käsiisi, vai luetko mieluummin painettua versiota. Sinä päätät!

Talokirja on jokaisen rakentajan ykkösopas, jonka avulla tutustutaan mallistoon ja tietysti talotoimittajaan. Kerromme mm. miten voit muokata malleista itsellesi sopivan, miten kustannukset jakautuvat ja miten hyödyt Omajukka-palvelustamme. Talokirjan kaveriksi kannattaa tilata myös Piharakennukset -esite, josta löydät autotallit ja -katokset kaikkiin tarpeisiin.

Talokirjan rinnalle ilmestyi vastikään Hirsijukka-esite, joka nimensä mukaisesti esittelee 13 uutta hirsimalliamme. Esitteestä löydät Talokirjan tapaan tärkeää tietoa rakentamisesta, mutta pääset erityisesti fiilistelemään hirsirakennetta, sen alkuperää ja toteutusmahdollisuuksia.

Jos haluat kurkistaa talojemme sisälle, valintasi on lifestyle-tyylinen Asu hyvin -lehti. Joka vuosi julkaistavassa lehdessä vieraillaan kolmessa Jukka-kodissa ympäri Suomen, ja kuullaan tarkemmin asukkaiden kokemuksista ennen ja jälkeen projektin. Uusin lehti julkaistiin viime kuussa, joten kipin kapin tilaamaan!

Vietä hetki kokemusvideoiden parissa

Asiakaskokemuksilla on tärkeä rooli talon rakentamista miettiessä. Usein löytyy se tutun tuttu, jolla jäi talotoimittajasta hyvä fiilis, mutta joskus myös toisin päin. Kuullut kokemukset määrittävätkin pitkälti, kenen kanssa elämän kenties suurimpaan projektiin päätetään ryhtyä. Jukkatalon asiakkaiden kokemuksiin pääset tutustumaan täältä. Asiakaspalautteiden lisäksi löydät sivulta kokemusvideoita, joista jokaisesta saat näkökulmia ja ajatuksia rakennusprojektin kulusta Jukkatalolla.

Instagramista yhteisöllisyyttä raksa-ajalle

Jukkatalon löydät Instagramista nimellä @jukkatalo.fi. Tilimme tarkoituksena on luoda hyvää fiilistä ja mielenrauhaa rakentamiseen liittyen – tyylikkäästi ja rennosti. Pääset ihailemaan asiakkaidemme koteja, mutta myös kysymään matalalla kynnyksellä rakentamiseen liittyvistä aiheista.

Yhä useampi rakentajamme päivittää projektinsa kulusta someen, mistä olemme tosi iloisia! Erityisesti Instagramissa pääset seuraamaan vaihe vaiheelta talojemme nousemista ympäri Suomen, ja voit ottaa seurantaan juuri oman tyylisiäsi kohteita. Tunnisteella #jukkatalo löydät aina viimeisimmät julkaisut sekä rakenteilla olevista että valmiista Jukkataloista. Suosittelemme myös seuraamaan #rakentajat ja #rakentajat2021 -tunnisteita parhaan inspiraation takaamiseksi.

 

Energistä kevättä rakentamisen parissa – olipa sitten tiedossa vasta suunnittelua tai jo pystytyksen ihailua!