Maanläheiset värit toistuvat Jukkatalon Linnatuulen sisustuksessa

Jukkatalon Linnatuulen sisustuksen kotoisuuden takaavat läpi kodin toistuvat maanläheiset värisävyt ja luonnolliset, aidot materiaalit.

Lapsen huoneen maanläheisin värein toteutettu sisustus, vaaleanvihreät seinät
Etusivu / Maanläheiset värit toistuvat Jukkatalon Linnatuulen sisustuksessa

”Olemme käyttäneet Linnatuulen sisustuksessa luonnollisia sävyjä ja aitoja materiaaleja, mikä tekee kohteesta todella kotoisan. Pohjaratkaisu on kertakaikkisen mainio ja yläkerran merimaisema luo tunnelmaa,” summaa Jukkatalon Linnatuulen toinen sisustussuunnittelija Kia Koivisto kohteen sisustuksen kantavat ajatukset.

Kia on työparinsa Mirva Kankaan kanssa ollut Jukkatalon luottosuunnittelija jo useamman vuoden ajan. Sisustusalaa tarkemmin seuraavat tunnistavat kaksikon kädenjäljen ennen kuin suunnittelijan nimi edes tulee puheeksi.

”Jukkatalon Linnatuuli on suunniteltu kolmehenkiselle perheelle, jossa on vanhempien lisäksi leikki-ikäinen lapsi. Tilaa kuitenkin riittää mahdollisesti kasvavalle perheelle, sillä kodista löytyy neljä huonetta ja erillinen saunarakennus. Kodilta halutaan tulevaisuudessa entistä enemmän muunneltavuutta ja monikäyttöisyyttä, joka on otettu huomioon myös kodin sisustuksessa. Erillinen saunatupa mahdollistaa esimerkiksi vieraiden yöpymisen ja oman rauhan,” Kia kertoo sisustussuunnitelman pohjatiedoista.

Jukkatalon Linnatuulen työhuone, jossa punaruskeat seinät ja valkoiset pariovet

Sisustussuunnittelijoiden suosikit

”Meidän molempien suunnittelijoiden suosikkihuoneet tässä kohteessa ovat vanhempien makuuhuone ja sen yhteydessä oleva erillis-wc,” kertoo Mirva Kangas.

Tummanvihreät seinät saanut makuuhuone on herättänyt ihastusta monissa kohteen vierailijoissa. Voimakkaan väriset seinät antavat hienon kontrastin muuten vaaleille ja pehmeille materiaaleille.

Upea päämakuuhuone, jossa tummanvihreät seinät ja kauniisti pedattu sänky

”Pidän myös todella paljon siitä, miten yläkerran kylpyhuone onnistui. Eikä voi jättää mainitsematta erillistä saunatupaa. Siellä on hyvin erilainen tunnelma kuin muualla talossa ja olemme myös käyttäneet aivan erilaisia sisustusmateriaaleja ja värejä siellä,” Mirva jatkaa.

Talon ensimmäiset vierailijat ovat ihastelleet sen valoisaa, raikasta ja helposti lähestyttävää tunnelmaa. Murrettuja, luonnonläheisiä värisävyjä on käytetty rohkeasti ja tyylillä.

Yläkerran pohjaratkaisu, joka mahdollistaa kulkemisen kylpytiloihin sekä kodinhoitohuoneen että vanhempien makuuhuoneen kautta on myös saanut erityistä kiitosta. ”Tämä on varmasti toimiva ratkaisu arjessa,” yksi Asuntomessujen mediapäivän vieraista totesi. Saunatupa saa jokaisen vieraan huokaisemaan, sillä tunnelma todella vaihtuu, kun astuu talosta tupaan.

Kumppaneilta kauniit materiaalit ja kalusteet Loviisan messutaloon.

Jukkatalon Linnatuulen kaikki kalusteet ja piensisustustuotteet ovat Veken, HT Collectionin ja Cobellon valikoimista. Kokonaisuus on mietitty viimeisen päälle. Kodin yleisilme on todella levollinen, kun pienesineetkin on valittu sisustussuunnitelman johtoajatuksen mukaan.

Sisustussuunnittelijan kosketus erottui yhden vieraan silmään alakerran erillis-wc:ssä. Hän huomasi, että pyöreä muoto toistui peilissä, lavuaarissa ja säilytyskorissa. Yhtenäiset muodot loivat hänelle kokemuksen miellyttävästä tilasta.

Kaikki tiedot Linnatuulen sisustuksesta ja kalustuksesta saat käyttöösi klikkaamalla tästä.

Sisustussuunnittelijoihimme voit tutustua tarkemmin heidän Instagram-tiliensä kautta: Kia Koivisto ja Mirva Kangas.

Laadukas LED-valaistus tuo kauniin sisustuksen esiin

Kaikki Linnatuulen valaisimet himmentimineen ovat SuperLEDiltä. Yleisvalaistuksena toimivat erilaiset upotettavat LED-alasvalot, jotka ovat oivallinen valinta uudisrakennuksen kattoon huomaamattomuutensa ansiosta. Valkoinen alasvalo sulautuu upeasti valkoiseen kattoon.

Kohteessamme on käytetty paljon korkean värintoiston valaisimia, eli valaisimia joiden CRI > 90. Näillä valaisimilla huonekalut ja taideteokset loistavat luonnollisessa värikauneudessaan.

Linnatuulen katosta löytyy muun muassa LED-alasvalo KOKOA, LED-alasvalo OODI ja LED-alasvalo SUNNY. Ylellisyyttä kylpytiloihin saadaan epäsuoralla valaistuksella, joka on toteutettu LED-nauhoilla.

Tutustu Linnatuulen valaistustuotteisiin ja tunnelmakuviin tarkemmin SuperLEDin sivustolla.

Portaikon kaunis valaistus

LED-nauhoin toteutettu valaistus portaiden alapinnalla luo rauhallista tunnelmaa alakerran aulaan ja turvaa portaissa kulkijan askeleita.

Jukkatalon Linnatuulen saunatuvan tunnelma rakentuu tummista sisustussävyistä

Saunatuvan tunnelmaa

Linnatuulen saunatuvan värisävyt ovat tummia vastakohtana valoisalle ja vaaleansävyiselle talolle

Jukkatalon Linnatuulen leikkihuone, jossa sisustus, kalusteet ja tavarat ovat luonnollisia värejä

Suloinen leikkihuone

Leikkihuone on yksi Kian lempitiloista talossa.

Kylpyhuone, jossa kylpyamme suuren ikkunan ääressä ja vaalea pystyyn ladottu laattaseinä

Yläkerran kylpyhuonee

Yläkerran kylpyhuoneen vaaleat sävyt ja suuri ikkuna kylpyammeen ääressä onnistuivat Mirvan mielestä oikein hyvin.

Loviisan asuntomessujen kohteen erillis-wc, jossa tummanvihreä laatoitus ja pieni ikkuna tuomassa valoa

Yläkerran erillis-wc

Tämä wc sijaitsee vanhempien makuuhuoneen välittömässä läheisyydessä. Ikkunan syvennys oli alun perin ratkaisu, joka mahdollisti seinä-wc:n linjakkaan asennuksen. Nyt valmiina se tuo valoa ja toisaalta tällaiseen tilaan sopivaa yksityisyyttä pesualtaan ja peilin ääreen.

Jukkatalon Linnatuulen olohuone Asuntomessuilla 2023 Loviisassa, jossa sisustus on toteutettu vaaleilla, maanläheisillä sävyillä.

Linnatuulen esittely

Tutustu kohteemme esittelysivuun. Kun juttelet chatbotin kanssa, voit napata kiinnityksen messuetuun!

Asuntomessut Loviisassa 2023 – Jukkatalon Linnatuuli
Maanläheiset värit lastenhuoneen sisustuksessa, sängyn viereen sijoitetulla yöpöydällä

Löydä Linnatuuli Instagramissa

Linnatuuleen liittyvät Instagram-sisällöt löydät aihetunnisteella #jukkatalonlinnatuuli sekä oheisesta linkistä Instagram-kohokohtiin.

Linnatuuli IG -kohokohdat