Mielenrauhaa ja luottamusta

Etusivu / Mielenrauhaa ja luottamusta

 

Aloitin elokuussa 2019 Jukkatalon uutena toimitusjohtajana. Olen ottanut työn vastaan innostunein mielin, sillä pääsen luotsaamaan minulle tuttua yritystä, jolla on alan parhaat tuotteet ja ratkaisut. Meillä on huipputiimi kohtaamassa asiakkaat ja tukemassa heitä koko rakentamisprojektin ajan. Henkilöstössämme yhdistyy jopa vuosikymmenien kokemus ja uusien jukkatalolaisten tuoreet näkemykset voittavaksi kokonaisuudeksi. Yhdessä alan parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa voimme sanoa osaavamme rakentaa koteja. Onhan meillä siitä yli 30 000 kodin kokemus.

Jukkatalon kasvu ja kehitys on viimevuosina jopa ylittänyt odotuksemme. Yhdessä tekeminen, päämääriin sitoutuminen ja halu palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ovat kasvumme avaimet. Tulevan menestyksemme pohjaamme voimakkaasti siihen, että meillä on henkilöstö, jolla on näkemystä, rohkeutta ja vapautta uudistaa toimintaamme asiakastarpeiden ja toimintaympäristön muuttuessa. Erinomainen henkilöstökokemus luo erinomaista asiakaskokemusta ja näihin haluan toimitusjohtajana panostaa.

Asiakkaamme ovat valinneet Jukkatalon jo 11. kerran peräkkäin luotetuimmaksi talopakettimerkiksi. Koko Jukkatalon puolesta haluan kiittää tästä luottamuksesta, jonka ansaitaksemme olemme tehneet tinkimättömästi töitä. Me Jukkatalolla haluamme toteuttaa asiakkaidemme unelmat rakentamalla heidän näköisiään ja tarpeet täyttäviä koteja, joissa he viihtyvät vuosikymmenet eteenpäin. Rakentaminen on helppoa alan parhaiden tekijöiden kanssa ja me Jukkatalolla tarjoamme asiakkaillemme mielenrauhaa ja luottamusta.

Rakentavin terveisin
Joel Tölli
Jukkatalon toimitusjohtaja