Muuttovalmis hirsitalo

Muuttovalmis hirsitalopaketti on valintasi, kun haluat kotiisi aivan erityisen hirsitalon tunnelman ja luonnollisesti hengittävän hirsiseinärakenteen. Hirsitalo on kaunis ja ekologinen koti, joka kestää aikaa ja asumista.

Tumma yksikerroksinen hirsitalo kallioisella tontilla
Etusivu / Muuttovalmis hirsitalo

Muuttovalmis hirsitalopaketti avaimet käteen -palveluna

Haaveiletko tunnelmallisesta ja luonnonläheisestä hirsitalosta, jossa läheisesi viihtyvät ja olo on turvallinen jykevien hirsiseinien keskellä? Monet asiakkaamme valitsevat talonsa hirsirakenteisena juuri tunnelman vuoksi. Hirsitalot tunnetaan myös erityisen hyvästä sisäilmasta, sillä hirsi hengittää ja tasaa huoneilman kosteutta luonnollisesti.

Jukkatalon muuttovalmis hirsitalo -palvelu tarjoaa helpon ja turvallisen tavan rakentaa juuri omiin tarpeisiin sopiva hirsitalo. Kun haluat projektiisi kokeneet ammattilaiset, me olemme valmiina opastamaan sinut läpi tästä jännittävästä hankkeesta. Ensin suunnittelemme yhdessä juuri teille toimivan kokonaisuuden ja kun suunnitelma on selvä haetaan rakennuslupa. Tavallisimmin rakennusluvan päiväyksestä menee noin kaksi kuukautta siihen, että talon rakentaminen käynnistyy. Muuttovalmis hirsitalo valmistuu reilussa puolessa vuodessa.

Moderni tai perinteinen hirsitalo

Suomessa on aina rakennettu hirsimökkejä, mutta nykypäivänä hirren kestävyys ja ekologisuus hiiltä sitovana ja hengittävänä rakenteena on nostanut hirsitalojen suosiota myös kodiksi rakennettuna. Hirsirakenteisena voidaan toteuttaa hyvinkin moderni, uuteen lähiöön istuva perheen koti tai perinteisen tyylinen, hirsimökin oloinen talo joko huvilaksi tai kodiksi.

Hirsitalo omasta suunnitelmasta

Jokainen Jukkatalon rakentama talo on ainutlaatuinen. Meillä on toki talomallisto, josta löydät ideoita ja voit näyttää myyjällemme, minkälaisista asioista pidät eri taloissa. Lopulta kaikki talot ovat kuitenkin uniikkeja, juuri niin kuin asukkaansakin.

Myyjämme kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta rakennussuunnittelijamme piirtävät luonnoksen, jossa on huomioitu kaikki toiveenne ja tarpeenne talon suhteen. Samalla tulee varmistettua, että kaikki suunniteltu on myös talotekniikan osalta toteutettavissa ja kaikki loksahtaa työmaalla saumattomasti paikalleen.

Hirsijukka-mallistossa esittelemme muutamia talomalleja, jotka ovat erityisesti saaneet inspiraationsa hirrestä. Jukkatalon kaikki talomallit voidaan rakentaa myös hirresta.

 

Hirsijukka-talomallisto

Hirsijukka 93

Huoneistoala 85 m²
Kerrosala 92,5 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Hirsijukka 114 A

Huoneistoala 105 m²
Kerrosala 114 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Hirsijukka 114 B

Huoneistoala 105 m²
Kerrosala 114 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Hirsijukka 114 C

Huoneistoala 105 m²
Kerrosala 114 m²
Kerroksia 2 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Hirsijukka 127

Huoneistoala 113 m²
Kerrosala 127 m²
Kerroksia 2 krs
Makuuhuoneita 4
Tutustu tarkemmin ›

Hirsijukka 143

Huoneistoala 132 m²
Kerrosala 143 m²
Kerroksia 2 krs
Makuuhuoneita 4
Tutustu tarkemmin ›

Hirsijukka 146

Huoneistoala 130,5 m²
Kerrosala 146 m²
Kerroksia 1,5 krs
Makuuhuoneita 4
Tutustu tarkemmin ›

Hirsijukka 153

Huoneistoala 126 m²
Kerrosala 152,5 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Hirsijukka 156

Huoneistoala 140 m²
Kerrosala 156 m²
Kerroksia 2 krs
Makuuhuoneita 4
Tutustu tarkemmin ›

Hirsijukka 157

Huoneistoala 109 m²
Kerrosala 157 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Hirsijukka 160

Huoneistoala 147 m²
Kerrosala 160 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 4
Tutustu tarkemmin ›

Hirsijukka 166

Huoneistoala 144 m²
Kerrosala 166 m²
Kerroksia Rinne
Makuuhuoneita 4-5
Tutustu tarkemmin ›

Hirsijukka 186

Huoneistoala 137 m²
Kerrosala 185,5 m²
Kerroksia Rinne
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›
Jukkatalon myyjä opastaa messuosastolla taloprojektista haaveilevaa pariskuntaa.

Ota yhteyttä lähimpään talomyyjääsi

Nopein tapa saada vastaus sinua askarruttavaan kysymykseen kuten budjetointiin, tonttiasioihin tai toimitussisältöön on ottamalla yhteys oman alueesi ammattitaitoiseen Jukkamyyjään. Katso yhteystiedot ja soita rohkeasti.

Yhteystiedot

Hirsitalon hinta

Hirsitalon hinta on noin 15 prosenttia korkeampi kuin vastaavan puuverhoillun, Jukkatalon tehtaalla rakennetun puuelementtitalon. Hinta kuitenkin riippuu todella monesta tekijästä. Tarkimman budjetin saat, kun istut alas Jukkamyyjän kanssa ja suunnittelette sen talon, johon haluat asettua.

Kokemuksemme mukaan hirsitalo on usein talo, johon halutaan erityisesti panostaa, jolloin sisustusmateriaalitkin valitaan parhaasta päästä, esim. näyttävät laatoitetut pinnat, leveät lattialankut, täyspuiset kiintokalusteet. Silloin talon rungon hinta jääkin jo pienempään rooliin budjetissa.

Edullisempi vaihtoehto hirsitalolle

Jos hirsitalon ulkonäkö miellyttää silmää, mutta haluat kohdentaa budjettiasi muuhun kuin talon runkoon, meillä on ehdotus: hirsilamelli ulkoverhous ja Ekojukka seinärakenne. Hirsipaneeli on hirsiseinän näköinen ulkoverhous, jonka hinta on alhaisempi. Ekojukka seinärakenne puolestaan tarkoittaa, että talosi seinärakenne on täysin luonnollisesti hengittävä ja siinä käytetään eristeenä ympäristöystävällistä ekovillaa.

Tutustu Ekojukka-seinärakenteeseen

Knaapi-hirsitalo asuntomessuilla

Tämä kolmen makuuhuoneen koti ihastutti Naantalin asuntomessuilla.

Jukkatalon Knaapin sisustus inspiroituu luonnosta
Jukkatalon 1-kerroksinen talomalli L-mallin pohjalla, jossa neljä makuuhuonetta tai kolme makuuhuonetta ja työhuone. Suuri katettu terassi, tilava arkieteinen ja kodinhoitohuone.

Suosittu hirsitalomalli

Hirsijukka 160 -talomallimme täyttää monen asiakkaamme toiveet parhaiten. Talossa on mm. L-mallinen yksityisyyttä tarjoava pohja, walk-in -vaatehuone päämakuuhuoneessa ja suuri katettu terassi. Tutustuhan!

Hirsijukka 160
Jukkatalon Taimi 132 -talomalli on yksinkertaisen kaunis, moderni talo, jossa on edulliset neliöt

Näin talopaketin hinta koostuu

Muuttovalmis hirsitalopaketti on merkittävä osa uuden omakotitalon hinnasta. Lue artikkelistamme, mitä muita kustannuksia rakentamiseen liittyy ja suunnittele taloprojektillesi jämäkkä budjetti.

Talopaketin hinta

Katso videot hirsitalon pystytyksestä ja sisätilojen esittelystä

Hirsitalon pystytys

Hirsitalon pystytys

Katso video
Jukkatalon rakentaman modernin hirsitalon keittiö, ruokailu- ja oleskelutila. Etualalla oliivinvärisen keittiön saareke, taustalla pieni musta takka.

Hirsitalon sisustus

Katso video

Viisi syytä valita Jukkatalo talotoimittajaksi

Laitetaanko hirsitalon suunnittelu käyntiin?