Avaimet käteen huoletta

Muuttovalmis talopaketti

Uuden kodin avaimet käteen yhdeksän kuukauden kuluttua talotilauksesta, yhdellä sopimuksella.

Etusivu / Muuttovalmis

Muuttovalmis talopaketti on nopea ja vaivaton

Talonrakennusprojektiin kuuluu kymmeniä eri työvaiheita, mutta muuttovalmiin Jukkatalon valmistuessa sinun ei tarvitse huolehtia, tuleeko kaikki osa-alueet huomioitua ja miten työvaiheet toisiinsa limittyvät. Saat kaiken yhdellä sopimuksella, ja tarkoin valitut ammattilaisemme vastaavat projektista tehtaalta pystytykseen ja kiintokalusteista talotekniikan viimeistelyyn.
 
Oman kodin rakentaminen on aina iso, henkilökohtainen vaihe elämässä, ja siksi huolehdimme myös sinusta: autamme kotiisi liittyvissä valinnoissa ja ohjeistamme myös vastuissa ja tehtävissä, jotka kuuluvat sinulle. Sinun ei myöskään tarvitse jännittää, paukkuuko budjetti tai venyykö aikataulu. Kaikki muuttovalmiin kodin työvaiheet nivoutuvat saumattomasti ja tehokkaasti yhteen tarkan aikataulutuksen ja vuosikymmenten saatossa kerrytetyn ammattitaidon ansiosta.
 
Yhteistyökumppanimme tulisijojen ja saunojen toimittajista kylpyhuone- ja keittiökalusteiden valmistajiin ovat erinomaisiksi todettuja. Kotisi valmistumista seurataan viikkotasolla, ja Omajukka-palvelu pitää sinut ajan tasalla yhteisessä projektissa. Saat avaimet muuttovalmiiseen kotiisi sovittuna ajankohtana, ja me tiedämme kaiken olevan kunnossa.

Muut toimitussisällöt

Mikäli haluat osallistua kotisi rakentamiseen enemmän itse, on talopaketin toimitussisällöksi myös muita vaihtoehtoja. Sisusta itse -talopaketissa me teemme talon viimeisiä pintoja vaille valmiiksi, ja kalustus ja muu sisustus on sinun vastuullasi. Rakenna itse -talopaketissa me rakennamme talon sovittuun valmiusasteeseen saakka, ja rakennat kodin omatoimisesti loppuun.

Vertaile toimitussisältöjä

Miksi Jukkatalo?

Vuodesta

1968

lähtien

jo yli

32000

suomalaista kotia

Nykyään noin

550

Jukkataloa vuodessa

yli

200

ammattilaisen voimin

Muuttovalmis hirsitalo

Muuttovalmiina myös kauniit ja kestävät hirsitalot! Tarjoamme monipuoliset, korkealaatuiset mahdollisuudet nykyaikaiseen hirsirakentemiseen, pitkiä perinteitä vaalien. Kaikki talomallimme, kuten myös oma talosuunnitelmasi, ovat toteutettavissa upeasta Hirsijukka-seinämateriaalista.

Tutustu Hirsijukkaan

Voisit pitää esimerkiksi näistä

Korpi 155

Huoneistoala 128 m²
Kerrosala 155 m²
Kerroksia 1,5 krs
Makuuhuoneita 4
Tutustu tarkemmin ›

Korpi 151

Huoneistoala 124 m²
Kerrosala 151 m²
Kerroksia 2 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Korpi 137

Huoneistoala 121 m²
Kerrosala 137 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Korpi 116

Huoneistoala 101 m²
Kerrosala 115,5 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›