Avaimet käteen huoletta

Muuttovalmis talopaketti

Uuden kodin avaimet käteen yhdeksän kuukauden kuluttua talotilauksesta, yhdellä sopimuksella.

Etusivu / Muuttovalmis

Muuttovalmis talopaketti on nopea ja vaivaton

Talonrakennusprojektiin kuuluu kymmeniä eri työvaiheita, mutta muuttovalmiin Jukkatalon valmistuessa sinun ei tarvitse huolehtia, tuleeko kaikki osa-alueet huomioitua ja miten työvaiheet toisiinsa limittyvät. Saat kaiken yhdellä sopimuksella, ja tarkoin valitut ammattilaisemme vastaavat projektista tehtaalta pystytykseen ja kiintokalusteista talotekniikan viimeistelyyn.
 
Oman kodin rakentaminen on aina iso, henkilökohtainen vaihe elämässä, ja siksi huolehdimme myös sinusta: autamme kotiisi liittyvissä valinnoissa ja ohjeistamme myös vastuissa ja tehtävissä, jotka kuuluvat sinulle. Sinun ei myöskään tarvitse jännittää, paukkuuko budjetti tai venyykö aikataulu. Kaikki muuttovalmiin kodin työvaiheet nivoutuvat saumattomasti ja tehokkaasti yhteen tarkan aikataulutuksen ja vuosikymmenten saatossa kerrytetyn ammattitaidon ansiosta.
 
Yhteistyökumppanimme tulisijojen ja saunojen toimittajista kylpyhuone- ja keittiökalusteiden valmistajiin ovat erinomaisiksi todettuja. Kotisi valmistumista seurataan viikkotasolla, ja Omajukka-palvelu pitää sinut ajan tasalla yhteisessä projektissa. Saat avaimet muuttovalmiiseen kotiisi sovittuna ajankohtana, ja me tiedämme kaiken olevan kunnossa.

Muuttovalmis talopaketti omasta suunnitelmasta

Jokainen Jukkatalon rakentama muuttovalmis talopaketti on ainutlaatuinen niin kuin on jokainen taloihimme asettuva perhekin. Suunnittelemme talot toiveidesi ja tarpeidesi mukaan ja tämä suunnittelutyö sisältyy muuttovalmiin talopaketin hintaan.

Talomallistomme toimii ideakuvastona, josta voit löytää mieluisan pohjaratkaisun, julkisivun ja katon mallin. Mallistomme talojen ominaisuuksia on mahdollista yhdistää ja näin luoda aivan uniikki koti juuri teille.

Muuttovalmiin talopaketin suunnittelu lähtee tehokkaimmin liikkeelle, kun olet yhteydessä oman alueesi Jukkamyyjään. Voit soittaa tai jättää tästä sivulta yhteydenottopyynnön. Sopikaa tapaaminen, myyjämme kartoittaa tilanteenne ja neuvoo eteenpäin talonhankintapolulla. Saat myös alustavan hinnan talopaketille ja kokonaisprojektille, jolloin pääset sopimaan asiat pankin kanssa valmiiksi.

Muuttovalmiin talopaketin hinta

Muuttovalmiin talopaketin hintaan vaikuttaa mm. talon neliömäärä, kerrosluku ja kotiin tekemäsi materiaalivalinnat, kuten keittiö, sauna ja lattiamateriaali. Ja koska jokainen rakentamamme talo on ainutlaatuinen, sivustollamme ei ole hinnastoa esillä. Paras tapa selvittää talopaketin hinta on istua alas Jukkamyyjän kanssa ja suunnitella ainakin alustavasti se talo, johon haluat asettua asumaan.

Pystyt vaikuttamaan muuttovalmiin talopaketin hintaan merkittävästi esimerkiksi valitsemalla rakenteeltaan yksinkertaisen talon. Edullisen talon ominaisuuksia ovat mm. selkeä suorakaiteen muoto ja pulpettikatto. Jukkatalon Taimi-mallisto on suunniteltu mahdollisimman kustannustehokkaaksi. Esimerkiksi Taimi 132 -talomalli on hämmästyttävän halpa viiden makuuhuoneen koti.

Jukkatalon Taimi 132 -talomalli on yksinkertaisen kaunis, moderni talo, jossa on edulliset neliöt

Muuttovalmiin talon kokonaishinta

Talopaketti on merkittävä osa uuden omakotitalon kokonaishinnasta, mutta muitakin kustannuseriä pitää ottaa huomioon taloprojektia suunnitellessa. Tutustu esimerkkilaskelmaamme oman budjetointisi avuksi.

Talopaketin hinta

Voisit pitää esimerkiksi näistä muuttovalmiista talopaketeista

Hirsijukka 160

Huoneistoala 147 m²
Kerrosala 160 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 4
Tutustu tarkemmin ›

Taimi 132

Huoneistoala 120 m²
Kerrosala 132 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 5
Tutustu tarkemmin ›

Korpi 137

Huoneistoala 124 m²
Kerrosala 137 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Korpi 94

Huoneistoala 84,5 m²
Kerrosala 94 m²
Kerroksia 1 krs
Makuuhuoneita 2
Tutustu tarkemmin ›

Muuttovalmis hirsitalo

Muuttovalmiina myös kauniit ja kestävät hirsitalot! Tarjoamme monipuoliset, korkealaatuiset mahdollisuudet nykyaikaiseen hirsirakentemiseen, pitkiä perinteitä vaalien. Kaikki talomallimme, kuten myös oma talosuunnitelmasi, ovat toteutettavissa upeasta Hirsijukka-seinämateriaalista.

Tutustu Hirsijukkaan

Viisi syytä valita Jukkatalo talotoimittajaksi

Rakenna talo itse -kampanja

Muut toimitussisällöt

Mikäli haluat osallistua kotisi rakentamiseen enemmän itse, on talopaketin toimitussisällöksi myös muita vaihtoehtoja. Sisusta itse -talopaketissa me teemme talon sisäpuolelta ns. levyvalmiiksi, jolloin mm kiintokalusteet, laatoitus, lattiat ja muut pinnat on sinun vastuullasi. Rakenna itse -talopaketissa me rakennamme talon sovittuun valmiusasteeseen saakka, ja rakennat kodin omatoimisesti loppuun.

Vertaile toimitussisältöjä