Suunnittele unelmiesi koti

Unelmien kodin suunnittelussa saa olla luova. Suunnittele kokonaan oma talomallisi tai muokkaa nykyisiä paremmin sopivaksi!

Etusivu / Oma mallisi

Oma talomalli

Jos et löytänyt valmiista talomalleista sinulle sopivaa pohjaa, voit luonnostella sellaisen itse vaikkapa ruutupaperille. Asiantuntijamme suunnittelevat sen pohjalta juuri teidän tarpeisiin tehdyn kodin – veloituksetta. Unelmiesi kodin suunnittelu ei vielä sido sinua mihinkään mutta tekee näkyväksi sen, millaisessa talossa juuri te viihtyisitte parhaiten.

Käännä pohja peilikuvaksi

Talomallit ovat käännettävissä kokonaan tai osittain peilikuvaksi molempiin suuntiin, jotta talo sijoittuu tontin ilmansuuntien mukaisesti oikein.

Kasvata pohjaa

Talomallit ovat muokattavissa leveys- ja syvyyssuunnassa sen mukaan, mikä toimii parhaiten juuri sinun perheesi näkökulmasta.

Muokkaa pohjaa

Mikäli et tarvitse paljon erillisiä huoneita, voi väliseiniä poistaa. Lisäksi huoneiden paikkoja voi vaihtaa tai lisätä. Esimerkiksi suorakulmaiseen taloon lisäämällä esimerkiksi oleskelutilat muuttuu talon pohja L-muotoon.

Julkisivun tyyli

Moderni, klassinen ja perinteinen tyyli ovat valittavissa kaikkiin eri pohjaratkaisuihin ja toimitussisältöihin. Julkisivun ilmeeseen voi vaikuttaa mm. ikkunan pielilaudoilla sekä nurkkalaudoilla, ulko- ja tehosteverhouksella sekä muuttamalla ikkunoiden kokoa.

Katon muoto

Kodillesi on neljä kattovaihtoehtoa: Murrettu harjakatto, harjakatto, pulpetti sekä tasa- ja pulpettikaton -yhdistelmä.

Tee oma malli

Halutessasi voit suunnitella asiantuntijoidemme kanssa kotisi ihan puhtaalta pöydältä, ilman lisälaskua.

Jukkatalon kaikki talomallit ovat muokattavissa toiveidesi mukaan

Ajatteletko, että löysin sopivan pohjakuvan, mutta se vaatisi pieniä muutoksia? Talomallin tai pohjakuvan muokkaaminen on mahdollista ja itse asiassa erittäin yleinen tapa toimia. Sinä itse tiedät parhaiten millainen talo sopii sinun tarpeisiisi.

Lyijykynäluonnoksesta upea unelmakoti

Lue blogistamme, miten asiakkaamme kodin suunnittelu eteni lyijykynäpiirroksesta valmiiseen upeaan kotiin.

Talo omasta suunnitelmasta toteutukseen Jukkatalolla
Jukkatalo Korpi 141 talomallissa on korkeat mustakehyksiset ikkunat joissa on tyylikäs ristikko

Ikkunoiden valinta uuteen omakotitaloon

Mustat korkeat maisemaikkunat olohuoneeseen? Siinä yleisin ikkunaunelma viime vuosilta. Mutta mitä muuta ikkunoiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon, kun kehyksen väri ja pinta-ala?

Ikkunoiden valinta uuteen omakotitaloon