Rakentaminen kannattaa aloittaa nyt eikä myöhemmin

Vaivaako hirmuinen omakotitalokuume, mutta lukiessasi mediasta päivän uutisia rakennusprojektin käynnistäminen tuntuu kovin uskaliaalta? Listasimme viisi syytä, miksi talokuumetta voisi hoitaa sillä ainoalla oikealla lääkkeellä – Jukkatalon rakentamisella.

Etusivu / Pientalorakentaminen keväällä 2023
Julkaistu 4.10.2023

1. Hyödynnä asiantuntijat suunnittelussa 

Myyjillämme ja asiantuntijoillamme on mahdollisuus paneutua talosi suunnitteluun erityisen hyvin, kun rakentamisessa on rauhallisempi hetki. Hyödynnä heidän ammattitaitonsa maksimaalisesti.

Sovi tapaaminen myyjämme kanssa ja käy hänen kanssaan läpi rakennusprojektia. Lähtekää liikkeelle talounelmista ja kartoittakaa vaihtoehtoja unelman saavuttamiseksi. 

Myyjillämme on myös valtavasti tietoa ja kokemusta taloprojektin rahoituksesta ja riskienhallinnasta. Jututa myyjäämme ja suunnitelkaa yhdessä rakennusajasta mahdollisimman stressitön kokonaisuus.

Jos sinulla on tontti valmiina, käy myyjän kanssa tontilla. Suunnitelma alkaa konkretisoitua, kun pääsette miettimään ikkunoiden paikkoja ja ilmansuuntia. 

Anna arkkitehtisuunnittelijamme piirtää luonnoskuvat talosta. Luonnoksen perusteella saat varmuuden, että unelmakoti on juuri sellainen kuin ajattelit ja myyjä voi tehdä sinulle tarjouksen talosta sekä antaa rakennusprojektin tarkan kustannusarvion. Kun suunnitelma on kohdallaan, voit luottavaisin mielin pistää toimeksi. 

 

2. Rakennustarvikkeiden hinta kohdallaan 

Rakennustarvikkeiden hinta on tällä hetkellä kohtuullinen. Koska rakentajia on vähemmän, tarvikkeiden ja materiaalien saatavuus on hyvä ja niistä voi saada hyviä diilejä. Jukkatalo suurena ostajana neuvottelee materiaalihankinnoilleen hyvät hinnat ja sinä asiakkaanamme hyödyt niistä. 

3. Parhaat ammattilaiset työmaallesi 

Eteviä ammattilaisia on nyt saatavana työmaalle. Kun pandemian rakennusbuumin aikaan asennustiimejä suorastaan ryöstettiin toisen työmaalta, nyt kysyntää on vähemmän ja parhaat tekijät pääsevät aloittamaan rakennusprojektisi nopeasti.

4. Säästä energian hinnassa ja elä ekologisesti 

Uusi omakotitalo on energiatehokas. Oikealla tavalla tiiviiksi rakennettu talo pysyy lämpimänä hyvin pienellä energiamäärällä. Nykyaikainen talotekniikka ja sen automaatiot säästävät sähkölaskussasi väsymättä. 

5. Uuden omakotitalon arvo nousee 

Koska tällä hetkellä rakennetaan varsin vähän, talostasi tulee harvinaisuus. Jos syystä tai toisesta haluaisit luopua uudenkarheasta talostasi parin vuoden kuluttua, sen arvo olisi noussut mukavasti, koska vastaavia taloja on todella vähän tarjolla. Kannattaa toki valita tontti alueelta, jolla on luontaista kysyntää. 

 

Alkaako kuulostaa kohtuulliselta? Anna myyjämme opastaa sinua eteenpäin polulla kohti uutta kotia. 

 

Jukkatalon myyjä opastaa messuosastolla taloprojektista haaveilevaa pariskuntaa.

Ota yhteyttä lähimpään talomyyjääsi

Nopein tapa saada vastaus sinua askarruttavaan kysymykseen kuten budjetointiin, tonttiasioihin tai toimitussisältöön on ottamalla yhteys oman alueesi ammattitaitoiseen Jukkamyyjään. Katso yhteystiedot ja soita rohkeasti.

Yhteystiedot
Jukkatalo Jalava 109 talomalli on kolmen makuuhuoneen yksitasoinen muuttovalmis talopaketti. Myös hirsitalona. Näyttävä katettu terassi.

Jukkatalon talomallisto 2023

Haluatko vielä jatkaa haaveilemista? Sukella talomallistoomme, joka on uudistunut vuoden 2023 alussa.

Talomallit