Etusivu / Rakentajapäivä Kuopiossa keskiviikkona 1.3.2023

Rakentajapäivä Kuopiossa keskiviikkona 1.3.2023

Tervetuloa juttelemaan rakentamisesta Kuopion toimistollemme! Jukkamyyjät Petri ja Tero kertovat Jukkatalon talokonsepteista, erilaisista toimituslaajuuksista ja kaikesta mitä rakentamiseen liittyy.

Jukkatalo Jalava 148, moderni 1-kerroksinen talomalli rinnetontille. Korkeat ikkunat ja katettu terassi, moderni julkisivu.

Rakentajapäivät Kuopiossa

Tervetuloa Jukkatalon Rakentajapäivään Kuopiossa keskiviikkona 1. maaliskuuta klo 12 – 18. Löydät meidät osoitteesta Haapaniemenkatu 21

Päivää isännöivät Kuopiossa asiakkaitamme jo pidempään palvellut Petri Koskinen sekä juuri Joensuussa aloittanut Jukkamyyjämme Tero Rautiainen.

Tule juttelemaan rakentamisesta: haluatko rakentaa itse vai mieluummin muuttovalmiin talon, minkälainen se unelmakoti olisi? Ei tarvitse olla tällä hetkellä juuri aloittamassa rakentamista, mutta jos tämmöiset asiat ovat mietinnässä, niin kannattaa kurvata paikalle poimimaan uusia ajatuksia ja näkemystä talteen.

Kahvitarjoilu! Oikein paljon tervetuloa!

 

P.S. Juttamme mielellämme myös ammattirakentajia ja tarvittaessa voidaan varata sille aivan erillinen tapaamisaika. Jukkatalon laadukkaista elementeistä on mukava pistää oma rakennushanke liikkeelle.

Luoto 112 pieni omakotitalo pulpettikatolla ja suojaisalla sisäänkäynnillä

Taloesittely Ylämyllyllä 4.3.

Tervetuloa 3 makuuhuoneen Muuttovalmis-kodin esittelyyn Liperin Ylämyllyllä lauantaina 4.3. klo 1316. Tämä Nuottilammen rannalla sijaitseva koti tarjoaa monin tavoin luksusta arkeen.

Taloesittely Ylämyllyllä 040323