Rakenna talo itse -kampanja

Avoimuus, asiakaspalvelu ja laatu

Jukkatalon tapa rakentaa

Hyvä suunnittelu, luotettavat kumppanit ja ajantasainen ammattitaito ovat onnistuneen taloprojektin kulmakivet.

Etusivu / Rakentaminen

Mielenrauhaa ja luottamusta

Kodin rakentaminen on suuri, henkilökohtainen projekti, ja siksi huolehdimme asiakkaistamme pitkin matkaa: autamme  valinnoissa ja ohjeistamme vastuissa ja tehtävissä, jotka kuuluvat asiakkaalle. Omajukka-palvelumme kulkee mukana puhelimessa ja pitää uuden kodin rakentajat ajan tasalla.

Rakentamisen huippuammattilaiset ovat mukana kaikissa vaiheissa valitun talopaketin toimitussisällön mukaisesti, ja rakentamisen työvaiheet nivoutuvat saumattomasti ja tehokkaasti yhteen tarkan aikataulutuksen ja vuosikymmenten saatossa kerrytetyn ammattitaidon ansiosta.

Talosuunnittelun keskiössä meillä on arjen asiantuntemus ja rakentamisen kulmakivinä raaka-aineiden korkea taso, asiakkaiden toiveiden huomiointi ja aina ajantasainen ammattitaito. Me teemme toiveiden mukaisia koteja, jotka kestävät tulevillekin sukupolville.

 

Talopakettien toimitussisällöt

Muuttovalmis

Muuttovalmis talopakettimme on taatusti suorin tie uuteen kotiin! Maatöiden ja lupahakemusten jälkeen rakennamme kotisi muuttovalmiiksi asti. Ammattilaiset hoitavat rakentamisen, ja saat toiveidesi mukaisen kodin ilman aiempaa rakennuskokemusta.

Lue lisää
Sisusta itse

Sisusta itse -talopaketissa me teemme talosi viimeistä pintaa vaille valmiiksi. Oman käden jälki näkyy kodin pinnoissa, ja sinä saat luoda kodin ilmeen inspiroivine sisustuksineen. Työmääräsi on kohtuullinen, mutta voit vaikuttaa budjettiin työpanoksellasi.

Lue lisää
Rakenna itse

Rakenna itse -talopaketissa teemme rakentamisen raskaimmat vaiheet puolestasi, ja sitten jatkat kodin rakentamista omatoimisesti. Rakentamisaika on lyhyempi kuin pitkästä tavarasta tehtynä ja nopea pystytys mahdollistaa rakentamisen säältä suojassa. Oman työn jälki näkyy kodissa ja vaikuttaa budjettiin.

Lue lisää

Omakotitalon kokonaishinnan muodostuminen

Talon kokonaishinta muodostuu talopaketin ja toimitussisällön lisäksi useista kustannuseristä; tontista ja maanrakennustöistä viranomaismaksuihin ja lämmitysjärjestelmään. Kokosimme suuntaa antavan esimerkkilaskelman Jukkatalon muuttovalmiille kolmen makuuhuoneen kodille.

Lue lisää
Kaksikerroksinen vaalea paritalo, jossa yläkerrassa parveke, alhaalla terassi

Ammattirakentajille

Autamme ammattirakentajia toteuttamaan toimivia ja laadukkaita koteja, kustannustehokkaasti ja aikataulussa. Yli viidenkymmenen vuoden ammattitaito, kokemus sekä jatkuva tuotekehitys tuovat varmuutta projekteihin, taaten vaativienkin kohteiden onnistumisen.

Lue lisää
Flatlay-asetelma sisustusmateriaaleja, kuten laattoja, maalisävyjä ja parkettia

Onnistujan opas

Oman kodin rakentaminen lukuisine valintoineen on yksi elämän suurimmista projekteista. Siihen liittyy paitsi haaveilua ja innokasta uuden suunnittelua, myös huolta ja riskien puntarointia. Tutustu hyvän suunnittelun vinkkeihimme ja nauti uudesta kodista jo rakentamisvaiheessa!

Lue lisää