Projektikohteet ammattitaidolla

Jukkatalo on ammattirakentajan paras kumppani. Rakennamme omakotitalo-, erillistalo- tai rivitalokohteet ja paritalot ammattitaidolla.

Etusivu / Rakentaminen / Ammattirakentajille

Ammattirakentajat

Autamme ammattirakentaja toteuttamaan toimivia ja laadukkaita koteja. Olemme mukana jo suunnitteluvaiheesta lähtien ja varmistamme yhdessä onnistuneen hankkeen. Yli viidenkymmenen vuoden ammattitaito, kokemus sekä jatkuva tuotekehitys tuovat varmuutta projekteihin, taaten vaativienkin kohteiden onnistumisen.

Rakennamme kohteet valmiiksi asti kustannustehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Palvelemme myös loppuasiakkaat henkilökohtaisesti, tehden jokaisesta asunnosta yksilöllisen kokonaisuuden.

Janina Fry iloisena uuden Jukkatalon ovella

Janina Fry valitsi Muuttovalmiin talopaketin

Janina Fry lähti toteuttamaan unelmiensa taloprojektia yhteistyössä Jukkatalon sekä uudiskohteita pääkaupunkiseudulla rakentavan NH Nordicin kanssa. Lopputuloksena on hyvällä maulla suunniteltu koti, jossa viihtyy koko perhe.

Lue lisää

Ostamme tontteja

Myy meille tonttisi! Etsimme nyt sopivia tontteja pääkaupunkiseudulta pientalojen ja pientaloalueiden rakentamiseen. Onko sinulla tyhjää tonttimaata, purkukuntoisia rakennuksia sisältävä tontti tai käyttämätöntä rakennusoikeutta?

Ota yhteyttä, niin löydetään ratkaisu yhdessä!

Ota yhteyttä projektimyyntiimme

Ota meihin yhteyttä

Mikäli haluat lisätietoa Jukkatalon talo + tontti -kohteista tai yhteistyöstämme ammattirakentajien kanssa, täytäthän yhteydenottolomakkeen. *Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.