Rakentamisen projektinhallinta

Tehtävämme on huolehtia siitä, että rakennusprojekti on sinulle mahdollisimman sujuva. Tiedät, mitä milloinkin tapahtuu ja päätetään ja kuinka työtehtävät ja vastuut jakautuvat. Työkalumme ovat suunnittelussa Feel 5D ja rakentamisen aikana Omajukka.

Etusivu / Rakentaminen / Rakentamisen projektinhallinta

Feel 5D suunnittelun apuna

Kaikki asiakkaamme saavat jo suunnitteluvaiheessa 3D-linkin, josta tulevaa kotia pääsee tarkastelemaan kolmiulotteisena. Ulkopuolelta sitä voi katsella haluamastaan kuvakulmasta, ja kävelytoiminnolla pääsee tutustumaan sisätiloihin. Voit kulkea kotisi sisällä huoneesta toiseen tai tarkastella 2D pohjakuvaa. Kodin sisä- ja ulkopintojen väritystä voi vaihdella. Linkkiä voi katsella kaikilla laitteilla ilman ladattavia sovelluksia. Kolmiulotteinen kuva auttaa hahmottamaan paremmin lopputuloksen ja saattaa  helpottaa myös valintojen tekemistä.

Asiakkaita neuvottelemassa Jukkatalon asiantuntijan kanssa Feel5D-suunnitteluohjelmiston ääressä

Kätevä Omajukka projektia luotsaamassa

Omajukka on Jukkatalon asiakkaille tehty nettipohjainen palvelu, joka helpottaa rakentamisprojektin seurantaa ja aikataulujen hallintaa – sijainnista riippumatta. Palvelu on käytössä koko rakentamisen ajan. Omajukka helpottaa asiakasta talonrakentamisen kaikissa vaiheissa. Sen avulla säästyy aikaa, kun kaikki tarvittava tieto löytyy yhdestä paikasta.

Miten Omajukka toimii?

Jukkatalon asiakas saa tunnukset palveluun tehtaalta, kun talokaupat on tehty. Palvelu täydentyy asiakkaan talon tiedoilla projektin edetessä. Mikäli asiakkaalla on useampia kohteita, hän voi seurata niitä kaikkia palvelun kautta. Autamme asiakasta tekemään hyviä valintoja uuden kotinsa suhteen. Omajukka-palvelussa on kaikkiin asiakkaan tehtäviin selkeä ohjeistus.

Omajukan ominaisuudet