Aitojukka-seinärakenne

Aitojukka-seinäelementit tehdään alusta loppuun vakioiduissa ja kuivissa olosuhteissa sisätiloissa. Eristeenä on mineraalivilla. Höyrynsulkumuovi on elementin sisällä, jossa se ei pääse vahingoittumaan. Elementit takaavat laadukkaan ja nopean tavan rakentaa koti, joka kestää aikaa.

Etusivu / Rakentaminen / Seinärakenteet / Aitojukka-seinärakenne
Asentaja taloelementin ääressä Jukkatalon talotehtaalla Pyhännällä

Laadukkaat elementit ammattitaidolla

Kaikki seinäelementit kuvataan tehtaalla. Kuvasta asiakas voi tarkastaa muun muassa eristeen asennuksen laadun. Kuvat tallennetaan OmaJukka –palveluun, josta kuvien lisäksi löytyvät kaikki rakennusvaiheen dokumentit ja sopimukset.

Laadukas mineraalivillaeriste

Aitojukan seinärakenne koostuu vaaka- tai pystyverhouksesta, 9mm tuulensuojalevystä, 48 mm koolaustilasta (riittävä tuuletusväli), 42×198 mm jykevästä rungosta + 200 mm mineraalivilla-eristeestä, höyrynsulkumuovista, 48 mm koolauksesta, 45 mm mineraalivilla-eristeestä ja 13 mm sisäverhouksesta (EK-kipsilevy).

taloelementti linjastolla talotehtaassa

Suurelementti nopeuttaa rakentamista

Ulkoverhous naulataan ja sahataan mittatarkasti rakennuslupakuvien mukaan automaattikoneella. Näin saadaan taloihin todella siisti julkisivu, jossa naularivit on suorassa ja paneelit millintarkasti samankokoisia.