Muuttovalmis talopaketti

Maatöiden ja lupahakemusten jälkeen rakennamme kotisi muuttovalmiiksi asti. Ammattilaiset hoitavat rakentamisen, ja saat toiveidesi mukaisen kodin ilman aiempaa rakennuskokemusta.

Etusivu / Rakentaminen / Toimitussisällöt / Muuttovalmis talopaketti

Suorinta tietä uuteen kotiin

Laadimme tarkan aikataulun ja budjetin, jotka myös pitävät. Laajaan palveluumme muuttovalmiissa talopaketissa kuuluu muun muassa sisustuspalvelu, joka auttaa sinua ikioman kotisi sisustusratkaisuissa.

Kerro meille toiveesi uudesta kodistasi, tontin tiedot, aikataulusi ja budjettisi, niin teemme luonnoksen ja tarjouksen uudesta kodistasi. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen tilaus lähtee tehtaalle ja piirrämme julkisivu- ja pohjakuvat rakennuslupahakemustasi varten. Suunnittelemme kanssasi talotekniikan sekä keittiön, kodinhoitotilan, eteisen, wc:n, ja makuuhuoneiden kiintokalusteet. Sisustussuunnittelijamme tekee kotisi tyyliin ja tarpeisiin sopivan, yhtenäisen pintamateriaalisuunnitelman ja värisuositukset lattiasta kattoon. Kotisi valmistumista seurataan viikkotasolla, ja Omajukka-palvelu pitää sinut ajan tasalla yhteisessä projektissa. Saat avaimet muuttovalmiiseen kotiisi noin 9 kuukauden kuluttua talotoimituksesta.

Parhaiten voit vertailla eri toimitussisältöjä – sekä tarvikkeita että työpanoksia – taulukosta, jossa näet eri vaihtoehdot rinnakkain.

Muuttovalmis -talopaketti

Tutustu videolta muuttovalmiiseen Jukkataloon. Millainen rakentamisprosessi on kun talopaketti on avaimet käteen toimituksena?

Kokemuksia Jukkatalosta

Muurikaiset hankkivat muuttovalmiin talopaketin ja kertovat mikä uudessa kodissa on parasta ja miten rakennusaika sujui.

Kokemuksia Jukkatalosta

Niemen perheen rakennusprojekti oli hyvin helppo, sillä he rakennuttivat uuden kotinsa muuttovalmiina.

Kokemuksia Muuttovalmiista Jukkatalosta

Arjen karusellissa
Suunnitelmista toteutukseen

Kaikki lähti näistä omin kätösin raapustetuista lyijykynäpiirroksista. Tai olihan jotain jo ennen nä…

Lue koko teksti ›