Rakentamisen huippuvuosi

Etusivu / Rakentamisen huippuvuosi

Vuosi 2021 oli Jukkatalolla ennennäkemätöntä aikaa. Pandemia loi asumiselle uuden merkityksen, kun kotona vietetty aika tuplaantui ja siirryttiin takaisin etätöihin. Moni huomasi uudessa elämäntilanteessaan haasteita; neliöt eivät enää riitä koko perheelle tai ympäristöltäkin kaipaisi enemmän rauhaa ja luonnonläheisyyttä. Näin alkoi niin sanottu rakentamisbuumi, jonka huippu koettiin keväällä. Lohjan Asuntomessukohteemme Jalava sai valtavasti kiinnostusta jo ennen ensimmäistä messupäivää, mikä vahvisti ajatuksemme tämän päivän trendistä: laadukasta ja avaraa ripauksella luksusta.

Omakotitalojen kysynnän kasvu jatkunee myös ensi vuonna, mistä olemme tietysti kiitollisia. Omakotitalomarkkina kasvoi vuonna 2021 Pientaloteollisuuden tilastojen mukaan noin 50 %. Taloja myydään tällä hetkellä elokuulle 2022. Kiire ja pandemian tuomat haasteet vaativat sekä meiltä että asiakkailtamme sinnikkyyttä, kärsivällisyyttä ja joustavuutta. Yllättävistä tilanteista huolimatta meille on tärkeää tarjota ylivertainen asiakaskokemus jokaiselle rakentajalle ja tähän pystyimme.

Rakentajiemme tyytyväisyys lähtee omasta hyvinvoinnistamme. Olemmekin tänä vuonna paitsi rekrytoineet huiman määrän uusia ammattilaisia, myös pysähtyneet oman jaksamisemme ja motivaatiomme äärelle. Olemme uudistaneet henkilöstöetujamme yhteisten tarpeidemme pohjalta ja avanneet keskusteluyhteyksiä uudenlaisissa digitaalisissa ympäristöissä. Yhteisöllisyyden tärkeys korostuu erityisesti nyt, kun työskentelemme laajasti ympäri Suomen. Yhteen hiileen puhaltava, hyvinvoiva ja energinen työyhteisö luo mielenrauhaa ja luottamusta rakentajalle aina muuttopäivään saakka.

Tässä vaiheessa on aika kiittää kaikkia rakentajiamme, jukkatalolaisia sekä yhteistyökumppaneitamme ainutlaatuisesta vuodesta.

Vietetään vuoden viimeistä päivää unelmien kodissa!