Seinärakenteet

Seinän rakenteen voit valita kolmesta korkealaatuisesta ja kestävästä vaihtoehdosta: puusta rakennettua kotiasi kehystää joko luonnollinen Hirsijukka, muoviton Ekojukka tai klassinen Aitojukka. Jukkatalojen elementit rakennetaan omalla tehtaallamme Pyhännällä.

Etusivu » Seinärakenteet SWE

Talopaketin seinärakenne

Seinärakenteen valitseminen talopakettiin on helppoa. Valintaan voi vaikuttaa budjetti, arvot, mieltymykset ja ulkonäkö. Voit valita haluamasi seinärakenteen kaikkiin talomalleihimme. Seinärakenne on yksi ensimmäisistä valinnoista, joita teet kun valitset talopakettia. Tutustu vaihtoehtoihimme ja valitse sinulle sopivin elementin seinärakenne.

Aitojukka

Laadukas mineraalivillaeriste on edullisin ja suosituin seinärakennevaihtoehto.

Lue lisää
Ekojukka

Ekojukka seinärakenteessa on käytetty mineraalivillan sijasta ekologista ekovillaa. Seinärakenne on muoviton ja ympäristöystävällinen valinta.

Lue lisää
Hirsijukka

Hirsi on kaunis ja kestävä seinämateriaali. Hirsi sopii hyvin ekologisen ja luonnollisen asumisen arvoihin, sillä se on uusiutuva ja sataprosenttinen luonnonmateriaali.

Lue lisää

Tutustu Jukkatalon hirsimallistoon

Luonnonläheinen hirsi on näyttävä rakennusmateriaali, josta on moneksi. Katso Jukkatalon upeat hirsitalomallit ja ihastu. Muistathan kuitenkin, että voit valita seinärakenteeksi minkä tahansa kolmesta seinärakennevaihtoehdosta.

Lue lisää