Suomen luotetuin talopakettimerkki jo 14. kerran

Etusivu / Suomen luotetuin talopakettimerkki jo 14. kerran

Jukkatalo on valittu jo 14. kerran peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi, mikä herättää meissä valtavaa kiitollisuutta.

Vaikka olemme saaneet kyseisen tunnustuksen useana vuonna peräkkäin, se ei ole meille itsestäänselvyys. Erityisesti kiireisen, rakentamisbuumiksikin luonnehditun ajanjakson jälkeen asiakkaiden luottamus merkitsee meille paljon. Luotetuin merkki -palkinto on osoitus palvelumme kokonaisvaltaisesta laadusta, osaavasta henkilöstöstä sekä kiinnostavasta brändistä.

Mielenrauhaa ja luottamusta -sloganimme kiteyttää hyvin toimintatapamme. Haluamme tehdä rakentamisesta helppoa ja sujuvaa, jotta Sinun ei tarvitse murehtia mistään ylimääräisestä. Pitkän kokemuksemme tuoma varmuus uusilla toimintatavoilla kirkastettuna tekee meistä parhaan kumppanin, kun matka unelmakotiisi alkaa. Haluamme olla luottamuksenne arvoisia nyt ja jatkossa.

Lämmin kiitos luottamuksesta, hyvät asiakkaamme!

 

Valitut palat teettää tutkimuksen vuosittain yhdessä brittiläisen Wayman Dillon -tutkimustoimiston kanssa. Tutkimuksessa arvioitavat ominaisuudet ovat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysytään, onko vastaaja nimeämänsä merkin asiakas ja voisiko hän suositella sitä muille.