Talo ja tontti samassa paketissa

Kaunis Koto kutsuu

Mahdollistamme ihanan uuden kodin nopeasti ja tyylillä! Tämän helpompaa ei voisi uuden pientalon ostaminen olla.

Etusivu / Talo + tontti

Tutustu ja ihastu Kotoon

Jukkatalon Koto® sisältää muuttovalmiin kodin vuokratontilla, pihoineen päivineen. Kotiunelman toteutus ei saa olla tiukkaa tarjouskilpailua tai kallista tonttiarpapeliä. Meidän unelmakotoihin pääset kiinni pienemmällä lainalla, kun tonttia ei tarvitse ostaa omaksi.

Kun valitset Kodon, voit unohtaa rakennusluvat ja maansiirtotyöt – nekin kuuluvat pakettiin. Kuten myös iso osa yleensä asukkaiden harteille jäävistä taloprojektin viimeistelytöistä: pihan tasaus ja nurmikon kylvö, kulkutiet etupihalle sekä talon ulkopuolen pintamaalaus. Modernit, kauniit kodit ovat paritaloja hallinnanjakosopimuksella ja omakotitaloja. Ne sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Nyt meillä on ennakkomarkkinoinnissa tyylikkäitä ja korkeatasoisia koteja Klaukkalassa ja Vantaalla. Kun teet ostopäätöksen pian, pääset astumaan omaan ihanaan Kotoon alle vuodessa!

Valkoinen, moderni 1-kerroksinen paritalo, jossa katettu terassi, Jukkatalon Paritalo 177 -talomalli

Vanha-Klaukka, Nurmijärvi

Nyt ennakkomarkkinoinnissa moderneja, viihtyisiä ja pohjaratkaisuiltaan toimivia omakotitaloja ja paritaloja uudella asuinalueella Nurmijärven Klaukkalassa. Tarjolla korkealaatuisia koteja aktiviteettien läheisyydessä, mutta rauhallisessa miljöössä luonnon ympäröimänä.

Katso kohteet
Punaruskean sävyisiä puutaloja taloyhtiön pihassa

Helsingin pitäjän kirkonkylä, Vantaa

Rakennamme Vantaalle upeita koteja, kaksi kiinteistömuotoista paritaloa. Kotien avarat ja valoisat sisätilat on suunniteltu tilankäytöllisesti viisaasti ja arkea helpottavia ratkaisuja hyödyntäen. Tee ostopäätös pian, ja pääset vaikuttamaan laadukkaiden materiaalien valintaan.

Katso kohteet
Blogi

”Asukkaalle jää tehtäväksi vain pintamateriaalien valitseminen, eli se mukava puoli”

Jukkatalo rakentaa parhaillaan kiinteistömuotoisia Koto-paritalokohteita Vantaalle, suositulle Helsingin pitäjän kirkonkylän alueelle. Asukkaat pääsevät muuttamaan Myllykujan asuntoihin marraskuussa. Kodit rakennetaan aina maatöistä pihojen viimeistelyyn asti avaimet käteen -toimituksena, mikä oli ratkaiseva tekijä vantaalaisen Elle Tickin ensiasunnon metsästyksessä.

Lue koko teksti

Ota meihin yhteyttä

Mikäli haluat lisätietoa Jukkatalon talo + tontti -kohteista tai yhteistyöstämme ammattirakentajien kanssa, täytäthän yhteydenottolomakkeen. *Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.