Helsingin pitäjän kirkonkylä, Vantaa

Punaruskean sävyisiä puutaloja taloyhtiön pihassa
Etusivu / Talo + tontti / Helsingin pitäjän kirkonkylä, Vantaa

Koto-uudiskohteet Vantaalla

Rakennamme kahden kiinteistömuotoisen paritalon kohteen Vantaalle, osoitteeseen Myllykuja 4. Rakentaminen on aloitettu ja kohde valmistuu marraskuussa 2023. Rakennamme kodit maatöistä pihojen viimeistelyyn, avaimet käteen -toimituksena.

Pihapiirin neljästä kodista kaksi on nyt myyty, kaksi vielä vapaana. Asunnoissa on kolme makuuhuonetta ja tilaa kaikkinensa 92 neliömetriä.

Kaikissa asunnoissa oma viihtyisä piha sekä lasitettu terassi. Kotien avarat ja valoisat sisätilat on suunniteltu tilankäytöllisesti viisaasti ja arkea helpottavia ratkaisuja hyödyntäen. Kodit varustetaan laadukkain materiaalein, mm. Puustellin kiintokalusteilla.

Tehdessäsi ostopäätöksen ajoissa, pääset valitsemaan oman kotisi materiaalit monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimastamme. Jokaisen asunnon myyntihintaan kuuluu piharakennuksessa oleva tilava lämmin autotalli sekä autopaikka pihalla.

Myllykuja 4 A 1

Huoneistoala 94 m²
Kerroksia 1
Hinta 509500 €
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Myllykuja 4 A 2

Huoneistoala 94 m²
Kerroksia 1
Hinta 509500 €
Makuuhuoneita 3
Tutustu tarkemmin ›

Tätä kohdetta myy

Ota meihin yhteyttä

Mikäli haluat lisätietoa Jukkatalon talo + tontti -kohteista tai yhteistyöstämme ammattirakentajien kanssa, täytäthän yhteydenottolomakkeen. *Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tietosuojaseloste*
Kyllä kiitos