Jukkatalon Knaapi messutalo, Naantali

Etusivu / Talo + tontti / Jukkatalon Knaapi messutalo, Naantali

Messukohde Naantalin Luonnonmaalla

Naantalin 2022 asuntomessualueella Lounatuulen kallioisessa metsämaisemassa sijaitsee messutalomme Knaapi. Tämä messukohde on upea yksikerroksinen hirsitalo, jossa yhdistyvät mukavuus ja arjen luksus. Knaapi on moderni, mutta maanläheinen.

Sisustuksessa on käytetty runsaasti luonnonmateriaaleja, ja pihapiirin sävyt toistuvat kiintokalusteissa ja pintamateriaaleissa. Ison saarekkeellisen keittiön pääväri on pehmeä ja soma sammaleenvihreä. Makuuhuoneiden ja vierashuoneen kiintokalusteiden Tähkä-sävy heijastaa harmonista beigen ja harmaan yhdistelmää. Seiniä puolestaan peittää lämpimään harmaaseen kauniisti taittava Tikkurilan Höyhen. Kodin kaikissa tiloissa on pitkäikäinen ja tyylikäs ruskeanharmaa laattalattia. Vesikalusteet ovat muodikasta messinkiä, ja oleskelutilan tunnelmanluojana toimii kaunis takka.

Kytketyn autotallin päätyyn sijoittuvaan varastoon kuljetaan katetun terassin kautta, näppärästi säältä suojassa. Hillitty avoterassi sulautuu pihan kallioiseen maaperään, ja terassilta on omat sisäänkäyntinsä isoon eteiseen, ruokailutilaan ja kodinhoitohuoneeseen. Modernin, mutta maanläheisen kokonaisuuden sinetöi kotimainen ja kaunis Hirsijukka-seinämateriaali.

Huoneistoala
Kerroksia
Hinta
Makuuhuoneita
Tutustu tarkemmin ›

Tätä kohdetta myy

Ota meihin yhteyttä

Mikäli haluat lisätietoa Jukkatalon talo + tontti -kohteista tai yhteistyöstämme ammattirakentajien kanssa, täytäthän yhteydenottolomakkeen. *Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tietosuojaseloste*
Kyllä kiitos