Taloesittely Merikarvialla

4 mh, k+rt+oh, et, arkiet, walk-in vaatehuone, erillis-wc, khh, pe+wc, sauna

Huoneistoala 138 m²
Kerrosala 154 m²

Tervetuloa tutustumaan upeaan hirsitaloon sunnuntaina 26.3.2023 klo 12 – 15! Tämä yksitasoinen talo sijaitsee mäen harjalla ja talosta on merenrantanäkymät kahteen suuntaan.

Talon lämmityksestä vastaa ekologinen maalämpö. Talon pohja on L-muotoinen, joka on paitsi trendikäs, niin tarjoaa myös suojaa oleskelupihalle. Vino sisäkatto lisää avaran tilan tuntua ja valoisuutta.

Talossa on neljä makuuhuonetta, joista yksi on suunniteltu työhuonekäyttöön. Päämakuuhuoneen yhteydessä on suuri walk-in vaatehuone. Kahden makuuhuoneen pohjat on saatu helposti kalustettaviksi upottamalla kaapistot ja lisäämällä näille makuuhuoneille oma pieni eteinen. Sisäänkäynnin yhteydessä on tilava arkieteinen, johon ulkovaatteet ja varusteet saa siististi säilytykseen.

Keittiö-oleskelutila on todella hulppea! Tilaa on yli 50 neliömetriä, sisäseinustalla takka. Keittiötä piristää merenrantataloon hauskasti sopiva pyöreä ikkuna, josta voi kurkistella ulos tiskialtaan ääressä touhutessa. Korkeat ikkunat tuovat mahtavasti luonnonvaloa sisään kotiin.

Tilavan kodinhoitohuoneen kautta on kulu pesu- ja saunatiloihin, jossa wc on erotettu pesutilasta seinäkkeellä. Tuplasuihkut ja vastakkain istuttavat lauteet kruunaavat kylpylätunnelman. Sekä kodinhoitohuoneesta että keittiöstä on käynti suurelle terassille.

Talo on toimitettu Sisusta itse -toimitussisällöllä, eli asiakas on jatkanut talon rakentamista itsenäisesti sisäseinien levypinnoista eteenpäin. Esittelyhetkellä talo on muuttovalmis.

Talo on toteutettu asiakkaan omasta mallista, eli se ei suoraan vastaa mitään Jukkatalon mallistotaloa eikä tämän sivun kuvituskuvaa. Kurkkaa tästä 3D-mallia talosta.

Tämä kohde kannattaa ehdottomasti nähdä paikan päällä! Hurauta siis esittelypäivänä Merikarvialle.

Osoite: Saukontie 4, 29900 Merikarvia, opastus Meritien ja Juholantien risteyksestä

Joko näit muut tulevat esittelymme?

Jukka Tutti

Jukkamyyjä 050 367 4040 jukka.tutti@jukkatalo.fi
Honkajoki Ikaalinen Isojoki Jämijärvi Kankaanpää Karvia Lavia Merikarvia Pomarkku Siikainen