Taloesittely Haminassa

2 mh, oh + rt + k, khh, s

Huoneistoala 81 m²
Kerrosala 91 m²

Tervetuloa pienen, kahden makuuhuoneen omakotitalon esittelyyn Haminassa keskiviikkona 7.6. klo 17-19. Tämä koti on toteutettu muuttovalmiina ja sen seinärakenne on AitoJukka-kivivillaeristeinen. Päälämmönlähde on ilma-vesilämpöpumppu.

Tässä kodissa on kaksi tilavaa makuuhuonetta ja yhtenäinen keittiö-ruokailu-olohuonetila. Kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna muodostavat toimivan kokonaisuuden. Kodinhoitohuoneeseen on myös sijoitettu talon tekninen tila. Talon sisäänkäynti on suuren, katetun terassin kautta, eli oleskelupiha on sisäänkäynnin kanssa samalla puolella taloa.

Kodin kiintokalusteet ovat Novartin mallistosta. Keittiön yleissävy on hyvin tumma ja sitä tasapainottaa vaalean puun sävyinen lattia. Kylpyhuoneen ja WC:n kiintokalusteet ovat puunsävyiset.

Talon 3D-malliin voit tutustua tästä linkistä.

Tule tutustumaan tähän juuri valmistuneeseen asukkaansa unelmakotiin. Vierailusi aikana voit pohdiskella tässä kodissa tehtyjä valintoja ja toiminnallisuutta. Saat ideoita oman taloprojektisi edistämiseen ja pääset samalla jututtamaan meidän asiantuntevaa Jukkamyyjää.

Osoite: Harjulantie 22, 49490 Hamina

Osoite: Harjulantie 22, 49490 Hamina

Opastus: Käänny Helsingintieltä Mäkelänkankaantielle. Opastus risteyksissä.

Avaa kartta uudessa välilehdessä