Taloesittely Kuopiossa

4 mh, k+rt+oh, et, arkiet, walk-in vaatehuone, khh, pe, sauna

Huoneistoala 132 m²
Kerrosala 143 m²

Tervetuloa tutustumaan 1-kerroksiseen hirsirakenteiseen rinnetaloon Kuopioon torstaina 11.5.2023 klo 10-11 ja 17-19. Talo on toimitettu Muuttovalmis -toimitussisällöllä ja on esittelyhetkellä viimeistelyä vaille valmis.

Talossa on neljä mukavan kokoista makuuhuonetta, joista yksi on suunniteltu työhuonekäyttöön. Päämakuuhuone on sijoitettu hieman erilleen omaan siipeensä yhdessä kodinhoitohuoneen sekä pesu- ja saunatilojen kanssa. Päämakuuhuoneesta on kulku tilavaan walk-in vaatehuoneeseen. Tästä monikäyttötilasta kuljetaan myös pesuhuoneeseen, jossa wc ja suihku on erotettu seinäkkeillä. Pesuhuoneessa on spa-tunnelmaa tuova kylpyamme. Kodinhoitohuoneesta on kulku talon sivulla sijaitsevalle pikkukuistille.

Tässä keittiössä on tilaa useammalle kokille. Keittiö-ruokailuhuone on peräti 48 m² ja laskutilaa on runsaasti. Tilaan mahtuu myös iso ruokapöytä. Keittiöstä on kulku takapihan suojaisalle terassille. Kauniit hirsiseinät ja suuret ikkunat saavat tilan tuntumaan luonnolliselta ja kodikkaalta. Huonekorkeus on 2,74 m ja lämmönlähteenä energiatehokas maalämpö.

Pääsisäänkäynnin yhteydessä on tekninen tila/ arkieteinen ja wc. Pääsisäänkäynnille johtavat pitkät portaat, joten huomioithan tämän näyttöön saapuessasi.

Talo on toteutettu asiakkaan omasta mallista, eli se ei suoraan vastaa mitään Jukkatalon mallistotaloa eikä tämän sivun kuvituskuvaa. Kurkkaa tästä 3D-mallia talosta.

Tämä kohde kannattaa ehdottomasti nähdä paikan päällä! Hurauta siis esittelypäivänä Kuopioon.

Osoite: Metsätähdenkatu 33, 70870 Kuopio
Opastus: Hiltulanlahdenkadulta

Joko näit muut tulevat esittelymme

Osoite: Metsätähdenkatu 33, 70870 Kuopio
Opastus: Hiltulanlahdenkadulta

 

 

Avaa kartta uudessa välilehdessä