Taloesittely Lappeenrannassa

ti 6.6.2023 klo 16.30-18

Huoneistoala 133,5 m²
Kerrosala 163 m²

Esittelemme Lappeenrannassa tiistaina 6.6. klo 16.30-18 yksitasoista Muuttovalmista kotia. Tässä upeassa kodissa on kolme makuuhuonetta, ja avara yhtenäinen keittiö, ruokailu ja oleskelutila, johon vino sisäkatto ja suuret ikkunat tuovat näyttävyyttä. Eteisessä vaatesäilytys on liukuovien takana. Myös wc on eteisen yhteydessä. Päämakuuhuoneessa on tilava vaatehuone. Kodinhoitohuoneesta on kulku toiseen wc-tilaan, pesuhuoneeseen ja varastoon. Ylellisyyttä pesutiloihin tuovat tuplasuihkut sekä kauniit muotolauteet. L-mallinen talo tekee takapihasta suojaisan ja  terassille pääsee kulkemaan sekä kodinhoitohuoneesta että olohuoneesta. Talossa on kytketty autokatos ja erillisellä sisäänkäynnillä oleva tekninen tila.

Esiteltävä talo on asiakkaan toiveiden mukainen koti, jossa hyödynnetty tarkkaan tontin rakennusalue. Huonekorkeus on 2,6-3,3 m ja seinärakenteeksi on valittu ekologinen Ekojukka. Päälämmönlähteenä on kaukolämpö.

Voit tutustua kohteeseen tarkemmin kolmiulotteisena tästä linkistä, josta pääset myös pyörittelemään taloa niin sisältä kuin ulkoa.

Osoite: Kalliovillankuja 4, 53900 Lappeenranta (Voisalmi)

Joko näit muut tulevat esittelymme?

Osoite: Kalliovillankuja 4, 53900 Lappeenranta (Voisalmi)

Avaa kartta uudessa välilehdessä