Taloesittely Lappeenrannassa

4 mh, vh, oh, rt+k, khh, et, pe, s, ak

Huoneistoala 134,5 m²
Kerrosala 164,5 m²

Tervetuloa tutustumaan näyttävään yksikerroksiseen Muuttovalmis toimitussisällöllä toimitettuun Jukkataloon Lappeenrannan Kourulaan torstaina 13.4. klo 16.30-18.30. Koti on esittelyhetkellä viimeistelyä vaille valmis.

Tämä koti pohjautuu Jukkatalon Korpi 164 -malliin, jossa on erillinen saunarakennus. Asiakkaiden toiveesta pohjaa muokattiin niin, että saunarakennus yhdistettiin päärakennukseen, jolloin saatiin tehtyä kustannus- ja energiatehokas pohjaratkaisu.

Tässä kodissa on neljä makuuhuonetta, joista yksi palvelee saunaosaston yhteydessä vieras- /työhuoneena. Olohuone on avara ja valoisa ja keittiö on sijoitettu L-mallisesti hieman erilleen oleskelutiloista. Keittiöstä on kulku kodinhoitohuoneeseen.

Kauniit pariovet johdattavat olohuoneesta päämakuuhuoneeseen, jonka yhteydessä on tilava vaatehuone sekä erillis-wc. Olohuoneen suurien ikkunoiden vierestä on kulku takapihan terassille, josta on tarkoitus kulkea myös kodin pesu- ja saunatiloihin. Fiilis erillisestä saunarakennuksesta säilyy, vaikka ne ovatkin saman katon alla. Mikäli huono sää yllättää, saunaan pääsee kulkemaan myös sisäkautta päämakuuhuoneen wc:n läpi. Pesutilojen mukavuutta lisää kaksi suihkua sekä vastakkain istuttavat lauteet, ja löylyistä pääsee vierashuoneen läpi terassille vilvoittelemaan. 

Kodin viimeistelee 2,9 m huonekorkeus, ekologinen Ekojukka-seinämateriaali ja harjakatto. Autokatos ja lämmin varasto ovat talon talon yhteydessä.

Tervetuloa tutustumaan ja jututtamaan alueesi Jukkamyyjää!
Esittelyssä mukana myös Niben ja OmaSP:n edustajat.

Pihtakatu 3, 53810 Lappeenranta /Kourula
Opastus: Opastus Katajakadulta.

Joko näit muut tulevat esittelymme?

Osoite: Pihtakatu 3, 53810 Lappeenranta /Kourula

Opastus: Opastus Katajakadulta.

Avaa kartta uudessa välilehdessä