Taloesittely Lappeenrannassa

2 mh, työhuone, k, rt+oh, et, pe, erillinen saunaosasto

Huoneistoala 166 m²
Kerrosala 189 m²

Tervetuloa yksikerroksisen Muuttovalmis-kodin esittelyyn Lappeenrantaan tiistaina 16.5. klo 16.30-18.00. Tässä L-mallisessa kodissa on 2 makuuhuonetta, suuri työhuone/vierashuone, joka on tulevaisuudessa mahdollista jakaa kahdeksi makuuhuoneeksi. Lisäksi kodissa on upea taloon kytketty sauna-osasto oleskelutiloineen, jonne kuljetaan katetun terassin kautta. 

Keittiö on sijoitettu L-mallisesti ja lasku-ja työskentelytilaa riittää. Iso saareke mahdollistaa myös istuskelun kokin seurana. Ruokailutila jaa keittiön ja oleskelutilan väliin ja siihen mahtuu isompikin ruokapöytä. Ruokailutilasta on kulku kauniista pariovista suojaisalle terassille. Myös takka on sijoitettu keskeiselle paikalle ja tunnelmallista tulta voikin ihastella koko oleskelu- ja ruokailutilasta.

Talon huonekorkeus on näyttävät 2,6-3,5 ja seinämateriaalina on ympäristöystävällinen Ekojukka. Talo on esittelyhetkellä lähes valmis.

Osoite: Niemensalmentie 166, 54120 Lappeenranta

Talo ei perustu suoraan Jukkatalon mallistotaloihin, vaan on ns. asiakkaan oma malli – heidän toiveistaan piirretty ja toteutettu. Kuvituksena tässä havainnekuva talosta. Halutessasi voit pyöräytellä talon 3D-mallia ja tutustua tarkemmin.

Tervetuloa tutustumaan ja jututtamaan alueesi Jukkamyyjää! 

Joko näit muut tulevat esittelymme?

Osoite: Niemensalmentie 166, 54120 Lappeenranta

Opastus: Haukilahdentieltä Mikkolantielle, josta heti vasemmalle Niemensalmentielle, pysy tällä tiellä kunnes tulee opastekyltti.

Avaa kartta uudessa välilehdessä