Taloesittely Laukkoski, Pornainen

2 mh, oh+rt+k, khh, pe, s, harrastehuone, kirjasto

Huoneistoala 146 + 4 m²
Kerrosala 153 m²

Tule tutustumaan upeaan hirsirakenteiseen Muuttovalmis-kotiin Laukkokoskelle Pornaisiin keskiviikkona 19.4. klo 16-18. Tässä yksikerroksisessa kodissa on suuret ikkunat, avarat oleskelutilat sekä monikäyttöinen harrastehuone.

Pääovelta avautuu näkymä oleskelutilojen läpi ulos saakka. Eteisen yhteydessä on tilava vaatehuone, jossa vaatesäilytys onnistuu helposti. Kodin toisessa päädyssä keittiön seinän takana on makuuhuone ja harrastehuone. Suuri saareke erottaa keittiön ja ruokailutilan toisistaan ja sen ympärillä kokkaaminen ja seurustelukin sujuu näppärästi.

Kodin sydän on ehdottomasti talon halkaiseva suuri oleskelutila, joka muodostuu keittiöstä, ruokailutilasta ja olohuoneesta ja kirjastosta.  Oleskelutilat kruunaa niiden jatkona toimiva huikea katettu takaterassi, jonne kuljetaan näyttävistä pariovista. Oleskelutilasta on kulku myös  syvennykseen, johon on sijoitettu ovet päämakuuhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen. Makuuhuoneen yhteydessä olevasta vaatehuoneesta pääsee suoraan wc-tilaan ja kodinhoitohuoneeseen. Kodinhoitohuoneessa on kätevä kurapiste ja uloskäynti sivukuistille. Pesuhuoneessa mukavuutta lisää tuplasuihkut ja kaunis sauna, jossa lauteet ovat L-muodossa.

Talon huonekorkeus on 2,7 m ja päälämmönlähteeksi on valittu energiatehokas maalämpö.

Osoite: Vanhatie 101 B, 07150 Laukkoski, Pornainen
Opastus Vanhatieltä.

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan hirsitaloon ja jututtamaan alueesi Jukkamyyjää! 

Osoite: Vanhatie 101 B, 07150 Laukkoski, Pornainen

Opastus: Opastus Vanhatieltä 

Avaa kartta uudessa välilehdessä