Taloesittely Lepsämällä

2 hm, k+rt+oh, vh, khh, pe, sa, at

Huoneistoala 91,2 m²
Kerrosala 102,6 m²

Tervetuloa yksikerroksisen hirsirakenteisen Muuttovalmis-kodin esittelyyn Nurmijärven Lepsämälle torstaina 20.4. klo 16.30-19.00. Tässä kompaktissa kodissa on kaksi makuuhuonetta ja huoneistoala on reilut 90 m². Eteiseen saavutaan suojaisan sisääntulokatoksen alta. Eteisestä on kulku makuuhuoneeseen, wc-tilaan ja kodinhoitohuoneeseen sekä oleskelutiloihin. L-mallinen keittiö jättää tilaa ruokailuryhmälle ja takkatulesta pääsee nauttimaan sekä ruokailu että oleskelutilassa. Olohuoneesta on käynti katetulle terassille.

Päämakuuhuoneen yhteydessä on trendikäs walk-in vaatehuone, jonka läpi voi kulkea pesu- ja saunatiloihin ja aina kodinhoitohuoneeseen saakka. Kodinhoitohuoneessa on uloskäynti, josta onkin nopea pujahtaa löylyistä vilvoittelemaan. 

Talon huonekorkeus on näyttävät 3 m ja seinämateriaalina kestävä ja ekologinen Hirsijukka. Pihapiirissä on erillinen autotalli.

Osoite: Hiekkapolku 2, 01830 Lepsämä, Nurmijärvi

Talo ei perustu suoraan Jukkatalon mallistotaloihin, vaan on ns. asiakkaan oma malli – heidän toiveistaan piirretty ja toteutettu. Kuvituksena tässä havainnekuva talosta. Halutessasi voit pyöräytellä talon 3D-mallia ja tutustua tarkemmin.

Tervetuloa tutustumaan ja jututtamaan alueesi Jukkamyyjää! 

Joko näit muut tulevat esittelymme?

Osoite: Hiekkapolku 2, 01830 Lepsämä, Nurmijärvi

Opastus Lepsämäntieltä.

Avaa kartta uudessa välilehdessä

Jussi Hovi, Jukkatalo

Jussi Hovi

Jukkamyyjä 040 590 4090 jussi.hovi@jukkatalo.fi
Hämeenkoski Hausjärvi Helsinki Hyvinkää Karkkila Loppi Nurmijärvi Riihimäki Vantaa