Taloesittely Maskussa

3 mh, työh, et, oh+rt+k, khh, pe, s

Huoneistoala 128 m²
Kerrosala 142 m²

Tervetuloa kolmen makuuhuoneen Sisusta itse –kodin esittelyyn Maskussa lauantaina 4.3. klo 1113. Koti on täysin valmis ja tyylikkäästi sisustettu.

Eteisen hyvät kaappitilat pitävät sisäänkäynnin siistinä ulkoiluvarusteista. Työhuone sekä kaksi tilavaa makuuhuonetta ovat eteisen läheisyydessä ja toiseen suuntaan avautuvat avarat, kodin halkaisevat oleskelutilat. Ruoanlaitto sujuu perheen tai ystävien kesken mukavasti L-mallisessa saarekkeellisessa keittiössä ja yhtenäisestä olohuoneesta huolimatta ruokailulle jää myös omaa rauhaa. Oleskelutilat jatkuvat vielä huikealle takaterassille, jota riittää koko talon leveydeltä.

Oleskelutiloista kuljetaan kodin kolmanteen makuuhuoneeseen sekä toimivaan kodinhoitohuoneeseen. Tyylikkäissä pesutiloissa on kaksi suihkua sekä sauna upotetulla kiukaalla ja lasiseinällä. Hyvistä löylyistä kelpaa siirtyä kodinhoitohuoneen läpi takaterassin suojaisalle, katetulle osalle vilvoittelemaan.

Talo mukailee Tyyni 142 B (128-12M) –talomalliamme, mutta näyttävänä lisänä on oleskelutilojen vino sisäkatto. Huonekorkeus on 2,6 m ja seinämateriaalina laadukas Aitojukka.

Osoite: Kristiinankuja 6, 21250 Masku (Pirttimäki)

Tervetuloa tutustumaan ja jututtamaan alueesi Jukkamyyjää! 

Huomioithan, että havainnekuva ei vastaa täysin esittelytaloa.

Osoite: Kristiinankuja 6, 21250 Masku (Pirttimäki)

Avaa kartta uudessa välilehdessä